2500 din za pet maderoterapija za redukciju celulita + gratis pet anticelulit masaža u SL Lady 9-Zemun!

8000 DIN
Ponuda je istekla

2500 din za pet maderotareapija za redukciju celulita + gratsi pet anticelulit masaža u SL LADY 9 u ZEMUNU!

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma. Višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit. Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema, koji je zadužen za izbacivanje toksina iz našeg tela. Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara, a anticelulit masaža oklagijama ima upravo tu ulogu  – ravnomernim, ritmičnim pokretima stimuliše protok limfe. Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

Salon "Lady 9" Vam nudi širok asortiman usluga oblikovanja tela i mogu se pohvaliti najkvalitetnijim preparatima renomiranih kuća. Kod njih možete koristiti usluge kavitacije, anticelulit masaže, masaže lica, relax masaže, parcijalne masaže...Profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje stoji Vam na raspolaganju i brine se o Vašem izgledu. Prepustite Vaše telo profesionalnom timu salona "Lady 9" i uživajte u rezultatu!


Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 230)
Mirjana Sve proteklo po dogovoru, prijatno osoblje...
Miroslav Prezadovoljna sam, dopalo mi se i ponovo ću posjetiti ovaj salon !

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SALON ZA NEGU I ODRŽAVANJE TELA STUDIO LEPOTE LADY 9

Prvomajska 2d, Beograd
064/48-49-697

Vaučer važi

do 10.12.2020.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje nekoliko dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u restoran!
  • Maderoterija traje 15 min i anticelulit masaža traje 15 min!
  • Radno vreme salona: od utorka do nedelje od  11:00h do 21:00h.
  • Kontakt telefon salona: 064/4849-697
  • Ukoliko ne dobijete na broj telefona salona dok traju tretmani, možete poslati broj telefona na email jasmina.susnjar@gmail.com pa će Vas kontaktirati!

Slične ponude