2500 din za prošireni ginekološki paket + ultrazvuk dojki (pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i uz dojki) u poliklinici Gracia Medika!

13700 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

 • prošireni ginekološki paket (pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i uz dojki)
 • ultrazvuk dojki

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima opšte i estetske hirurgije, ginekologije, fizijatrije, kao i u oftalmologiji i svim granama Interne medicine (kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija, pulmologija, nefrologija…).Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 459)
Jana Ljubaznost i strucnost. Tacnost pregled je bio na vreme.
Ana Sve je bilo super.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 24.11.2020.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: prošireni ginekološki paket + ultrazvuk dojki (pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i uz dojki)
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Kontakt telefoni: 011/3285-140; 060/4414-350
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno poneti na pregled odštampan vaučer sa sobom!
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h.
 • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude