2500 din za trajnu lasersku epilaciju pola nogu (podkolenica ili nadkolenica) u Laser centru Viva! Popust 71%!

8500 DIN
Ponuda je istekla

Laserska epilacija polovine nogu (podkolenica ili nadkolenica) za 2500 din! Rešite se trajno upornih dlačica najsavremenijim nemačkim DERMAX RF LIGHT laserom u Laser centru Viva!

Epilacija u Laser centru VIVA se vrši nemačkim laserom, DERMAX RF LIGHT. DERMAX RF LIGHT je uređaj za najsavremeniju ultrazvučnu lasersku epilaciju bez bola i iritacije kože. Većina nas već je upoznata sa tretmanom epilacije odnosno trajnog uklanjanja dlačica. Međutim, ovaj tretman se nije preporučivao tokom leta, jer ga nije bilo moguće raditi na osunčanoj koži. Sve do sada! Najnoviji aparat u Laser centru VIVA omogućava tretmane i na osunčanoj koži, bez ikakvih  kontraindikacija. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i  odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Permanentna oslobođenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Kada se uklanjanju dlačice osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože, a to se upravo postiže sinergijom laserskog snopa svetlosti i ultrazvučne energije. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultrazvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama. Potrebno je uraditi nekoliko tretmana. Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim postupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4-5 nedelja. Važno je napomenuti da zastareli IPL sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često i veoma bolan. Tretmani se mogu raditi i tokom celog leta, na osunčanoj koži, jer se na svakom tretmanu podešavaju parametri prema tipu kože i dlake i odgovarajućim safirnim filterima se određuje talasna dužina snopa svetlosti merena u nanometrima, tako da se posižu najbolji rezultati uz maksimalnu bezbednost.

Laser centar "VIVA" je specijalizovan za pruzanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Sve tretmane obavljaju iskusni i školovani stomatolozi i kozmetičari. Vrhunska usluga i efekti tretmana najviše govore o njima! Dođite i uverite se i sami!

http://lasercentarviva.com


Pitanja

jadranka
13.2.2013. 23:06
2500 jesamo jedan tretman,ostali se placaju po 8500?
Kupoman
Jadranka, po ovoj ceni možete da kupite 5 vaučera! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihajla Pupina 10i, lokal VP63, YUBC,, Beograd
063/123-2293

Vaučer važi

do 19.5.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za ženski pol!
  • Jedna osoba može da iskoristi najviše 5 vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 12:00 do 18:00
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude