2500 din za trajnu šminku obrva ili usana (kontura ili senčenje) ili kapaka biljnim bojama u studiju lepote L & D Stars na Banjici! Popust 76%!

10500 DIN
Ponuda je istekla

2500 din za trajnu šminku obrva ili usana (kontura ili senčenje) ili kapaka bilnjim bojama u studiju lepote  L&D Stars na Banjici!

U salonu  ovaj tretman obavlja se italijanskim biljnim bojama, potpuno neškodljivim po zdravlje , isključivo sterilnim materijalom za jednokratnu upotrebu (igle, tuferi, kapice). Pre početka tretmana se nanosi anestezija, iscrtava se željeni oblik obrva ili usana ili kapaka i po tome se radi tretman koji traje oko 60 minuta zajedno sa konsultacijom i iscrtavanjem. Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, kapaka ili usana. Ova metoda pruža besprekoran make up i odlično je rešenje za žene koje zbog alergija ne smeju da koriste šminku ili one koje ne vole svakodnevno šminkanje, a žele da uvek izgledaju lepo i doterano.Trajna šminka je idealno rešenje i za one sa brzim životnim stilom jer štedi vreme i novac, a traje 3-5 godina. Trudnice, dojilje i osobe sa dijabetesom ne bi trebalo da se podvrguju ovoj metodi ulepšavanja.

Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, kapaka ili usana. Ova metoda pruža besprekoran make up i odlično je rešenje za žene koje zbog alergija ne smeju da koriste šminku ili one koje ne vole svakodnevno šminkanje, a žele da uvek izgledaju lepo i doterano.

Trajna šminka je idealno rešenje i za one sa brzim životnim stilom jer štedi vreme i novac, a traje 3-5 godina. Trudnice, dojilje i osobe sa dijabetesom ne bi trebalo da se podvrguju ovoj metodi ulepšavanja.

- See more at: http://www.bigpopust.com/sr/ponuda/4900-rsd-za-trajnu-sminku-sa-korekcijom-permanentni-make-up-obrva-ili-kontura-usana-ili-sencenja-usana-ili-linija-kapaka/76936#sthash.42tlT6rd.dpuf
U salonu L & D STARS ovaj tretman obavlja se italijanskim biljnim bojama, potpuno neškodljivim po zdravlje , isključivo sterilnim materijalom za jednokratnu upotrebu (igle, tuferi, kapice). Pre početka tretmana se nanosi anestezija, iscrtava se željeni oblik obrva ili usana ili kapaka i po tome se radi tretman koji traje oko 60 minuta zajedno sa konsultacijom i iscrtavanjem. - See more at: http://www.bigpopust.com/sr/ponuda/4900-rsd-za-trajnu-sminku-sa-korekcijom-permanentni-make-up-obrva-ili-kontura-usana-ili-sencenja-usana-ili-linija-kapaka/76936#sthash.42tlT6rd.dpuf


Прикажи на већој мапи

Pitanja

Vesna
26.6.2014. 15:00
Molim Vas recite mi,da li obrve iscrtavate japanskom metodom,crta po crta ili popunjavate tacka po tacka? Ja vec imam iscrtane obrve,samo mi treba osvezenje. Hvala
Kupoman
Vesna, najbolje je da pozovete salon i konsultujete se sa stručnim osobljem. :)

Gde iskoristiti vaučer?

L&D Stars

Paunova 24, Beograd
062/8340232

Vaučer važi

do 31.7.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Kontakt telefon studija: 062/8340232

Slične ponude