2500 din za ultrazvučni pregled regije po izboru (abdomena, štitne žlezde ili dojki) u Domu zdravlja Vizim!

3900 DIN
Ponuda je istekla
Tri decenije poslovanja
Savremena medicinska oprema
Pouzdani lekari

U cenu je uključeno:

  • Ultrazvučni pregled regije po izboru (abdomena, štitne žlezde ili dojki)

Ultrazvuk abdomena  predstavlja nezaobilazni metod u dijagnostici organa gastrointestinalnog i urinarnog trakta. Ovim pregledom prikazuje se struktura različitih organa trbušne duplje: jetre, žučne kese,  pankreasa, slezine, bubrega, mokraćne bešike, prostate, trbušne aorte, eventualno prisustvo limfnih nodusa, slobodne tečnosti ili tečnih kolekcija.

Štitna žlezda (štitnjača, tiroidna žlezda) je jedna od najvećih endokrinih žlezda u našem telu. Štitnjača je smeštena u vratu, ispod štitne hrskavice (Adamova jabučica) na približno istom nivou kao i prstenasta hrskavica. Štitna žlezda je u obliku leptira. Ćelije štitaste žlezde proizvode dva važna hormona: trijodtironin (T3) i tiroksin (T4), opšte poznati kao hormoni štitne žlezde.

Ultrazvuk dojki je metoda pregleda koja se preporučuje kod mlađih pacijenata, zena do 40 godina, zbog povećane senzitivnosti, kada je u pitanju žlezdana struktura. U toku ovog pregleda pacijent nije izložen zračenju, metoda nije bolna, pa svakako, preporučuje se i kao preventivni pregled, koji je najbolje uraditi izmedju 5-tog i 12-tog dana menstrualnog ciklusa.

Dom zdravlja VIZIM je savremeni sistem spreman da odgovori na sve zahteve pacijenata. Opšte i specijalističke ordinacije, respektabilni tim neophodne medicinske podrške i savremena medicinska oprema, čine da Dom zdravlja VIZIM predrasudu preinačuje u suprotost – zbog čega se njihovi pacijenti prilikom dolasku lekaru osećaju prijatno, zaštićeno i sigurno.

Zakoračio je u treću deceniju uspešnog poslovanja koje se ogleda u odgovornoj brizi o zdravlju pacijenata, koji pojedinačno, porodično ili kompanijski kvalitet života poveravaju timu lekara i zdravstenih stručnjaka VIZIMA.

https://www.vizim.co.rs/

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 39)
Marijana Usluga je profesionalna u Domu zdravlja VIZIM. Lekaru su temeljni i jako prijatni. Jasni i konkretni. Svaka preporuka!
Senada Sve je kako jeste uredno proverena priča pregled prošao ok !

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

DOM ZDRAVLJA VIZIM

Šajkaška 37, Novi Sad
011 785 7777

Vaučer važi

do 1.3.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ultrazvučni pregled regije po izboru (abdomena, štitne žlezde ili dojki) u Domu zdravlja Vizim!
  • Nakon dobijanja vaučera obavezno zakazati pregled!
  • Kontakt telefon: 011 785 7777
  • Radno vreme: ponedeljak-petak 07-21h, subota 08-18h
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na pregled na vreme pomerite zakazani termin inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude