2500 din za ultrazvuk štitaste žlezde + analiza najvažnijih hormona štitaste žlezde (FT4, TSH)-Poliklinika Health Care -Dedinje!

5000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ultrazvuk štitaste žlezde+analiza najvažnijih hormona štitaste žlezde (FT4,TSH)

Štitna žlezda (štitnjača, tiroidna žlezda) je jedna od najvećih endokrinih žlezda u našem telu. Štitnjača je smeštena u vratu, ispod štitne hrskavice (Adamova jabučica) na približno istom nivou kao i prstenasta hrskavica. Štitna žlezda je u obliku leptira i sastoji se uglavnom od sfernih kesa koje se zovu folikule, čiji zidovi proizvode dva važna hormona: trijodtironin (T3) i tiroksin (T4), opšte poznati kao hormoni štitne žlezde (TH). T3 i T4 su sintetizovani od joda i od tirozina.

Naša kuća je otvorena od 01.10.2019. godine, posedujemo 9 kompletno opremljenih ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku, urologiju, oftalmologiju, fizijatriju i fizikalnu medicinu, neurologiju, internu medicinu i kroz nju sve ostale subspecijalnosti (kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija i dr). Posedujemo novu sertifikovanu opremu iz Evropske unije (BTL Engleska, Essillor Francuska, Siemens Nemačka)

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 78)
Maja Svideo mi se pristup Dr Danijele koji je veoma sistematičan, detaljan i prijatan u svakom smislu. Takođe, sve pohvale i za osoblje na prijemu kao i za ambijent.
Bojana Sve pohvale za izuzetno ljubazno i požrtvovano osoblje.. Obično se za paket preglede niko i ne trudi previse oko vas, sto ovde nije slucaj. I ako je cena minimalna, svi se trude maksimalno. Prevazilazi sva moja očekivanja

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika iz oblasti oftalmologije,neuropsihijatrije i medicine rada Health Care

Dr Ive popovića Đanija 3, Beograd
011/40-24-800; 060/380-380-4

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ultrazvuk štitaste žlezde+analiza najvažnijih hormona štitaste žlezde (FT4,TSH)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Potrebno je poneti sa sobom odštampan vaučer!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/40-24-800; 060/380-380-4
  • Radno vreme: pon-pet: 08-21h; sub: 08-15h; ned: ne radimo
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite polikliniku najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude