2500 din za vaučer za popust na 3 noćenja sa polupansionom za dve osobe + 1 NOĆ GRATIS + korišćenje spa & wellnessa u hotelu HILLS 5* u Sarajevu za 249 evra!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
3 noćenja sa polupansionom za 2 osobe + 1 NOĆ GRATIS + korišćenje spa & wellnessa u hotelu HILLS 5* u Sarajevu za 249 evra!
66080 DIN
5 noćenja sa polupansionom za dve osobe + 2 NOĆI GRATIS + korišćenje spa & wellnessa u hotelu HILLS 5* u Sarajevu za 415 evra!
115600 DIN

Hotel Hills Sarajevo Congress & Thermal spa resort***** je deo termalne rivijere Ilidža i obuhvata veliki kompleks bazena u zatvorenom i na otvorenom. Objekat se nalazi na 2 km od Aerodroma Sarajevo i nudi nekoliko restorana i barova, veliki dečji klub i adrenalinski park za decu i odrasle. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu.

Sve sobe i suite jedinice su prostrane i moderno opremljene i sadrže sopstveni balkon. Gostima su na raspolaganju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Kupatilo u svim jedinicama nudi kadu ili tuš, bide, besplatan toaletni pribor, papuče i fen za kosu.

Gosti mogu obedovati u nekom od nekoliko hotelskih restorana koji služe tradicionalne bosanske specijalitete i jela internacionalne kuhinje. Bazen ima svoj restoran, a u adrenalinskom parku se nalazi još jedan.

Termalni kompleks osim bazena ima i spa centar sa saunom, hidromasažne kade, prostorije za masažu i fitnes centar. U hotelu možete uživati u stonom tenisu, bilijaru i sportovima na vodi.

Centar Sarajeva udaljen je 10 km. Privatni parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Uz doplatu može da se organizuje usluga prevoza od/do aerodroma.

Pitanja

Jelena
6.7.2020. 14:37

Postovanje,zanima me zbog trenutne situacije da li vanjski bazeni rade i kakva je procedura oko mera preventive vezanih za ovaj virus u vasem hotelu?Nadam se da granice nece zatvarati posto bi dosli iz Srbije. Hvala.

Kupoman

Jelena, 

U hotelu se poštuju neophodne mere preventivne zaštite od virusa COVID-19. Za sve detalje, najbolje bi bilo da kontaktirate hotel. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Hotel HILLS 5*

Butmirska 18, Sarajevo
+387 33 947 947
info@hotelhills.ba

Vaučer važi

do 1.9.2020.

Napomene

  • Vaučer i deo u hotelu plaćate u zavisnosti od odabrane varijante!
  • Neograničeno korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena i sauna
  • Besplatan ulazak u igraonicu, za jedno dete
  • Besplatan parking
  • Jedno dete do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi gratis na postojećem ležaju
  • Deca od 7-11,99 plaćaju 15 evra/noć (ne plaća se noć koja je gratis)
  • Doplata za treću osobu i pomoćni ležaj je 20 evra/noć
  • Dodatni obrok po osobi 10 evra
  • Boravišna taksa i osiguranje su uključeni u cenu!
  • Rezervacije i informacije na tel.: +387 33 947 947, e-mail: info@hotelhills.ba

Slične ponude