2500 din za vaučer za popust na letovanje u Španiji (7 noćenja + autobuski prevoz) već od 268 evra!

42250 DIN
Ponuda je istekla

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN – BEOGRAD –  NICA

Sastanak putnika na parking Sava centra ( savska strana) u 15:00h. Polazak iz Beograda u 15:30h. Dnevna I noćna vožnja  preko Hrvatske, Slovenije I Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN – NICA- MONAKO

U prepodnevnim  časovima dolazak u Nicu. Tehnička pauza 9h. Obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme (naša preporuka je da iskoristite  kupanje na predivnim plažama). Nastavak putovanja ka Kneževini Monako. Po dolasku ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea.  Slobodno vreme do polaska ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku .

3. DAN - LLORET DE MAR

Dolazak u Lloret de Mar u prepodnevnim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu. Večera.Noćenje.

4.DAN- LLORET DE MAR - PLAŽA SANTA CRISTINA

Doručak.Slobodno vreme za kupanje,sunčanje I individualne aktivnosti.Fakultativni odlazak na kupanjena Santa Cristina plažu. Ova peščana plaža 450m duga je idealna za dobru zabavu, u njenom južnom delu  je stena koja je formirala mali zaliv i idealna je zaštita od jugozapadnog vetra. Plaža Santa Cristina je takođe vlasnica plave zastavice za kvalitet.U predvečernjim časovima povratak u Ljoret de Mar. Večera.Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN - LLORET DE MAR –BARSELONA PANORAMIKA

Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone . Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas. Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

6. DAN  - LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera.Noćenje

7. DAN- LLORET DE MAR - BARSELONA MAGICA

Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar. Nakon kupanja fakultativna  poseta parka Guell.Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvaničnonajposećeniju atrakciju ovog grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima.Večera (hladna večera nas čeka u hotelu).Noćenje

8. DAN - LLORET DE MAR-FIGUERAS

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figuerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

9. DAN - LLORET DE MAR-TOSSA DE MAR –VINARIJA(DEGUSTACIJA VINA)

Doručak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete  najlepšem letovalištu na Costa Bravi  TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kafu .. u povratku svraćanje  u bodegu na  degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Povratak u Ljoret de Mar.Slobodno vreme do večernjeg polaska za Montecatini Terme. Noćna vožnja.

10. DAN –MONTECATINI TERME

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i  ujedno naša preporuka da  baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.

11.DAN –MONTECATINI TERME – CINQUE TERRE

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu  zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike.

Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima , najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgradjena delom uz more, a delom na brdu oko crkve  San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra.Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji.  Noćna vožnja.

12. DAN – BEOGRAD

Dolazak u Beograd  u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi paket aranžmana

Termin

29.07.

09.08.

12.08.

23.08.

02.09.

13.09.

16.09.

27.09.

23.09.

04.10.

Usluga

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

HOTEL SUN VILLAGE 4*

Redovna cena

538

538

438

398

348

Cena uz kupon

478

478

378

338

278

HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3*

Redovna cena

508

508

408

368

338

Cena uz kupon

448

448

348

308

268

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema programu putovanja
  • Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 3*  I 4* i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3*  u 1/2 i  1/3 sobama.
  • Usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • Obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Monte Karlo, Nica)
  • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove putnika
  • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
  • Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-1 €/noćenju za hotele 3*, 1.5€/noćenju za hotele 4*)
  •  Medjunarodno zdravstveno osiguranje
  • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
  • Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)

Popusti za decu u sobi sa roditeljima :

  • deca do 2 god.plaćaju  samo prevoz  50€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
  • deca 2-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 40% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)-1/4 SOBE NA UPIT
  • deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

Cene fakulatativnih izleta:

  • “Barselona panoramica” - 30 € / deca  do 12 god. -25€ (celodnevni izlet)
  • “Barselona magica”  - 25€/ deca  do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
  • Muzej Salvadora  Dalija  -25€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)
  • Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina)-10 €/ deca do 12.god. 5€
  • Plaža Santa Cristina 5€

Cena paketa izleta :95€ sa popustom 90€ (ne uključije izlete sa zvezdicom):

  • *Camp Nou - 35€/ deca  do 12 god. -25€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)
  • *Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 40 €/ deca do 12 god.15 €
  • *Park Guell - 15€/deca do 12 god.10€

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Lloret de Mar   

Hotel Alegria Sun Village 4* https://www.alegria-hotels.com/en/hotel-alegria-sun-village-in-gerona/

Nalazi se u mirnom delu Ljoreta,400m od plaže. Udobne i moderno opremljene sobe imaju sat TV, balkon, klimu, kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon. Usklopu hotele je bazen, bar, restoran, solarijum, internet.  Usluga je na bazi polu pansiona– švedski sto.

Hotel Alegria Fenals Mar 3*https://www.alegria-hotels.com/es/hoteles-en-costa-brava/lloret-de-mar/alegria-fenals-mar

Nalazi se na 300 metara od plaže Fenals, do centra Ljoreta se stiže za 15-ak minuta šetnje u blizini hotela se nalazi autobuska stanica koji saobraćaju do centra grada. Hotel sadrži  restoran, bar, bazen sa odvojenim delom za decu, bar pored bazena, klimatizovanu TV salu. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, SAT TV, klimu. Usluga je na bazi polu pansiona– švedski sto. 

Montecatini Terme

Hotel Innocenti 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,

Nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/

Nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Massimo d Azeglio 3* http://www.hotelmassimodazeglio.it/

Nalazi se u centru Montekatinija u glavnoj ulici Corso Mateotti . Udobne sobe, uređene u italijanskom stilu imaju tv, telefon,klimu.Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Corallo 3*  www.golfhotelcorallo.it  

Nalazi se u centru Montekatinija, blizu železničke stanice. Sobe su 1/2 I 1/3 I imaju TV, klima uređaj, telefon... Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, kongresna sala, spoljašnji bazen. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Holiday 3*  www.hotelholidaymontecatini.com 

Nalazi se u starom delu Montekatini termi. Hotel ima restoran, recepciju... Sobe imaju kupatilo , tv, fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni.   

Hotel Nuovo Savi 3*  https://www.hotelnuovosavi.com

Smešten je na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini. Poseduje otvoreni bazen, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 i predstavljaju miks klasi?nog i modernog ure?enja sa sopstvenim kupatilom i fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Vintage 3* http://vintage-hotel.it/

Moderno opremljen hotel ima 40 soba, sa telefonom, klimom, fenom.  Doručak u hotelskom restoranu je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Park Hotel Moderno3* http://www.parkhotelmoderno.it/

Hotel Park Moderno se nalazi u srcu Montekatini Terme, na samom gradskom šetalištu i preko puta prelepog parka. Čuvena termalna banja je smeštena u blizini objekta.Sve sobe sadrže drvene podove, klima-uređaj i  besplatan WiFi u lobiju. Doručak je  kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Internazionale 3* www.hotelinternazionalemontecatini.it   Ovaj elegantni hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uredjaj. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 12)
Ilija Ljubaznost vodica, kao i odnos vodica sa putnicima. Udobnst prevoza i profesionalnost vozaca.
Snežana Sjajna organizacija, za vodica Igora sve pohvale, bus udoban, vozaci profesionalci. Hotel je korektan, taman koliko zvezdica i ima (tri). Mozda bi mogli da porade vise na higijeni sobe.

Pitanja

Dragan Panic
8.7.2022. 15:37
Pozdrav postoji li mogucnost placanja na rate Ili cekovima. Ili se u vezi toga treba kontaktirati agenciju. Unapred hvala
Kupoman
Dragane, ne postoji mogućnost plaćanja na rate. Za sve ostale informacije možete kontaktirati agenciju na br. tel. 011/3285-717; 011/3282-905 :-)

Gde iskoristiti vaučer?

ETA TOURS d.o.o.

Obilićev venac 18, TC City Passage, Beograd
011/3285-717; 011/3282-905

Napomene

  • Vaučer plaćate 2500 din, u agenciji plaćate zavisno od odabranog termina i smeštaja.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
  • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
  • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema programu putovanja
  • Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 3*  I 4* i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3*  u 1/2 i  1/3 sobama.
  • Usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • Obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Monte Karlo, Nica)
  • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove putnika
  • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
  • Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-1 €/noćenju za hotele 3*, 1.5€/noćenju za hotele 4*)
  • Medjunarodno zdravstveno osiguranje
  • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
  • Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)

Popusti za decu u sobi sa roditeljima :

  • deca do 2 god.plaćaju  samo prevoz  50€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
  • deca 2-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 40% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)-1/4 SOBE NA UPIT
  • deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

Cene fakulatativnih izleta:

  • “Barselona panoramica” - 30 € / deca  do 12 god. -25€ (celodnevni izlet)
  • “Barselona magica”  - 25€/ deca  do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
  • Muzej Salvadora  Dalija  -25€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)
  • Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina)-10 €/ deca do 12.god. 5€
  • Plaža Santa Cristina 5€

Cena paketa izleta :95€ sa popustom 90€ (ne uključije izlete sa zvezdicom):

  • *Camp Nou - 35€/ deca  do 12 god. -25€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)
  • *Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 40 €/ deca do 12 god.15 €
  • *Park Guell - 15€/deca do 12 god.10€

Slične ponude