2550 din za ginekološki ili urološki paket u poliklinici Beograd! Popust 79%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Poliklinika "Beograd" pripremili su za Vas ponudu koja će Vam omogućiti da obavite veoma važan  ginekološki ili urološki pregled uz popust od 79% i uštedu 9450 dinara!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo i zato su redovni medicinski pregledi nešto što bi nam svima trebalo postati navika. Važnost preventive nije potrebno posebno isticati, a tačnost izreke “bolje sprečiti, nego lečiti” nemoguće je osporiti! Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo brige o zdravlju svake žene.

Ponuda obuhvata:

  • ginekološki pregled
  • ginekološki ultrazvuk
  • kolposkopiju
  • pregled dojki

Ili:

  • urološki pregled
  • urološki ultrazvuk

Urološki pregled je specijalistički pregled urologa koji na temelju anamneze, kliničkog pregleda i ultrazvučne dijagnostike postavlja tačnu dijagnozu uroloških bolesti i prepisuje terapiju. Urologija se bavi dijagnostikom i lečenjem: bolesti bubrega, bolesti mokraćne bešike, bolesti prostate i bolesti polnih organa. Ultrazvuk urotrakta obuhvata obuhvata bubrege, mokraćnu bešiku, prostatu i testise.

www.poliklinika-beograd.com


Pitanja

Ivana just reached Level 3 in Gem Rush!
25.8.2012. 12:41
Hvala :)
Kupoman
Nema na čemu! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Beo-Grad

Džona Kenedija 10f, Beograd,

Vaučer važi

do 13.10.2012.

Napomene

Slične ponude