2990 din za noćenje za dve osobe sa doručkom uz korišćenje otvorenog bazena u Dvorcu Ivanović!

4500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • noćenje za dve osobe sa doručkom uz korišćenje otvorenog bazena

Ako ste rešili da svoj dan iskoristite za uživanje, dođite kod nas. Mi se nalazimo u opštini Koceljeva, na putu Šabac-Valjevo, 80km od glavnog grada, a 110km od Novog Sada. Sedite i odmorite se u našoj bašti, sa pogledom na jezero, a svoja čula zadovoljite izvrsnom hranom iz naše kuhinje. Nudimo bogat jelovnik sa raznovrasnom hranom. Naš restoran raspolaže kapacitetom od 300 mesta.

Pogodan je za sve vrste proslava, prijema, i svečanosti. Od smeštajnih kapaciteta raspolazemo sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima opremljenim đakuzi kadama, a tokom leta možete uživati pored otvorenog bazena, kako za decu tako i za odrasle. Sve sobe su opremljene sa klima uređajima, Wi-Fi internetom i kablovskom televizijom. Stoga, ako ste rešili da budete naši gosti dan, dva ili više, takodje smo tu za vas. Nakon višegodisnjeg iskustva u ugostiteljstvu, odlučili smo da spojimo sva naša znanja i iskustva i napravimo mesto koje će po izgledu, kvalitetu usluge i mogućnostima koje pruža biti najbolje rešenje, ako tražite prostor za venčanje ili bilo koju drugu vrstu proslave. Sa kapacitetom od 1000 mesta, prostor je idealan za svadbene proslave koje ćete godinama čuvati u sećanju. Svečan i sa ukusom uređen prostor doprineće čaroliji vase proslave. Prostor možemo prilagoditi vašim zeljama, prema dogovoru i svečanosti koju planirate.

https://www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Dvorac-Ivanovi%C4%87-155447074662863/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Mirjana Čistoča, ljubaznost osoblja, ponuda restorana
Andrijana Ljubazno osoblje i ukusna hrana. Nema guzve na bazenu, vec samo gosti hotela

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dvorac Ivanović

Koceljeva bb,
064/804-12-88

Vaučer važi

do 31.7.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Noćenje za dve osobe sa doručkom uz korišćenje otvorenog bazena!
  • Obavezna je provera raspoloživosti kapaciteta pre uplate vaučera!
  • Obavezna je najava i rezervacija termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064/804-12-88
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite prenoćište najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude