2590 din za brazilsko ispravljanje kose Coco Choco keratinom u salonu Angel! Popust 74%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i  salon lepote "Angel" pripremili su za Vas fantastičnu ponudu! Iskoristite popust od 74% i uz uštedu od čak 7410 dinara podarite sebi oporavljenu, negovanu, sjajnu i pravu kosu svakoga dana! Neka Vaša frizura iz dana u dan izgleda kao da je upravo napravljena u frizerskom salonu!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi keratin kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

U salonu lepote "Angel" pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta! Studio "Angel" se nalazi na tri lokacije u Novom Sadu: na Limanu u ulici Narodnog fronta 73, u ulici  Novosadskog sajma 23 i na Somborskom bulevaru 14 i vaučer možete iskoristiti na bilo kojoj od te tri lokacije!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

STUDIO ANGEL

Narodnog Fronta 73, Novi Sad, Novi Sad
060/6366-030

Vaučer važi

do 19.11.2012.

Napomene

Slične ponude