2590 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PAKET+UZ DOJKI (pregled,ginekološki UZ,kolposkopija,PAPA i VS,UZ dojki)u LUx poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

Kupi za 2590 DIN
2590 DIN 13700 DIN kupljeno 107 kupljeno Ponuda je istekla
81 %
2590 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PAKET+UZ DOJKI (pregled,ginekološki UZ,kolposkopija,PAPA i VS,UZ dojki)u LUx poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

2590 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PAKET+UZ DOJKI(pregled,ginekološki UZ,kolposkopija,PAPA i VS,UZ dojki)u LUx poliklinici GRACIA MEDIKA u centru Beograda!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


View Gracia Medika in a larger map

Vaučer važi

od 14.11.2016. do 15.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8 do 20:30, subotom od 9  do 15
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350

Gde iskoristiti vaučer?

Gracia Medika
Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Beograd
011/3285-140, 060/4414-350

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.