2600 din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED + UZ DOJKI (pregled, ginelkološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, palpatorni pregled grudi, UZ dojki) u ginekološkoj ordinaciji VIVA u Zemunu!

8500 DIN
Ponuda je istekla

2600din za KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED+UZ DOJKI za dame(pregled,ginelkološki UZ sa kolor doplerom,kolposkopija,PAPA I VS, palpatorni pregled grudi, UZ dojki) u ginekološkoj ordinaciji VIVA u Zemunu!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Polazeći od činjenice koliko je zdravlje žene važno za nju samu, njenu porodicu i društvo u celini, ginekološka ordinacija "Viva" pružiće Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene.

Ocena ponude

2/5 (ocene: 10)
Tanja Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje! Vrlo sam zadovoljna pregledom! Sve pohvale!
Ana Da

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ginekološka ordinacija Viva

Dr. Nedeljka Ercegovca 34a,Kalvarija, Beograd
011/316-7021

Vaučer važi

do 12.5.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima: 10:00h – 22:00h subotom: 09:00h – 14:00h
  • Kontakt telefon: 011/316-7021
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude