2600 din za paket od 10 ultrazvučnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom u studiju Misses M! Popust 74%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i studio lepote "Misses M" pripremili su za vas anticelulit paket koji obuhvata 10 ultrazvučnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom uz popust od 74% i uštedu 7400 dinara.

Ultrazvučna anticelulit masaža je tretman dubinskog otklanjanja celulita ultrazvučnim talasima. Pogodan je za sve, a naročito se preporučuje ženama sa izraženim kapilarima i venama. Ova masaža podstiče razgradnju masnog tkiva koje je nešto tvrdokornije. Zagrevanjem kompletnog tkiva, poboljšavanjem metabolizma i cirkulacije, zvuci prodiru izuzetno duboko i izazivaju izbijanje dubokog celulita na površinu što dovodi do otklanjanje dubinskih slojeva celulita. Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku.

Salon lepote "Misses M" nudi Vam veliki broj frizersko-kozmetičkih usluga poput šišanja i feniranja kose svih dužina, manikira, izlivanja noktiju, trajnog frenč gela, estetskog pedikira, depilacije nogu, relaks masaže i anticelulit masaže. Dođite i uverite se u kvalitet usluge, a ljubazno osoblje će se potruditi da ispuni sve Vaše zamisli!

p>

Pitanja

Rajka
17.7.2012. 12:13
Kolika je pauza između tretmana? Hvala!
Kupoman
Rajka, preporuka je da se rade svakog dana ili razmak dva dana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetičko frizerska radnja Misses M

Koste Abraševića 39, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 23.1.2013.

Napomene

Slične ponude