2600 din za trajnu šminku obrva ili kapaka ili usana italijanskim prirodnim bojama (CLARISA)-Japanskom ili 3Dmetodom u studiju lepote MAGIC WOMAN PLUS u TC CITY PASSAGE na Obilićevom Vencu!

9000 DIN
Ponuda je istekla

2600 din za trajnu šminku obrva ili kapaka ili usana italijanskim prirodnim bojama (CLARISA)-Japanskom ili 3Dmetodom u studiju lepote MAGIC WOMEN PLUS u TC CITY PASSAGE na Obilićevom Vencu!

Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva ili usana. Ova metoda pruža besprekoran i savršen svakodnevni make-up, ističe sve detalje i osobenosti lica, omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva i pruža osećaj konstantne lepote!

Trajnom šminkom možete oblikovati Vaše obrve po ličnoj želji i u skladu s Vašom bojom očiju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promeniti pod uticajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama! Takođe, zahvaljujući tehnikama trajne šminke, iscrtavanjem linije se ispravlja asimetrija i postiže punoća usana, prirodni izgled ili se usne naglašavaju, zavisno od Vaših želja! Koriste se sterilne igle, same birate boju i ton, a oblik u dogovoru sa kozmetičarkom.Omogućite sebi osećaj sređenosti i potpune lepote baš svakoga dana!

Kozmetički salon Magic Woman je oaza lepote koja se nalazi u Beogradu. U izuzetno prijatnom ambijentu očekuje vas ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti da iz studija izađete zadovoljni svojim izgledom i puni samopouzdanja.

Imamo sve što je neophodno za negu vašeg lica, tela i noktiju. Pored trajne šminke, radimo i klasične tretmane lica poput komedopresije i dezinkrustacije lica, ultrazvučni piling, kao i posebne programe poput mezoterapije, dermalne rolere, hemijski piling i dr.

Za negu vašeg tela možete odabrati odgovarajuće tretmane tela, kao i relax ili anticelulit masažu, masažu sa pilingom ili toplom čokoladom. Pored masaže pružamo vam i usluge depilacije.Ukoliko vas očekuje svečana večera, venčanje, matura ili proslava firme studio lepote Magic Woman je pravo mesto za vas. Make Up, svečana frizura, ulepšavanje vaših noktiju učiniće da na svečanosti mamite poglede i ostavite prisutne bez daha!

https://www.facebook.com/studio.lepote.magic.woman/timeline


Pitanja

slavenka
11.11.2014. 18:10
imam sede obrve kako i dali radite trajnu sminku, naravno da li je ova trajna sminka vezana i za godine starosti, kako bi se mogla odluciti na istu
Kupoman
Slavenka, pozovite na broj iz opisa ponude da biste dobili sve dodatne informacije oko tretmana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Magic Woman Plus

Obilićev Venac 18-20, TC City Passage,, Beograd
063/275791, 064/2030053

Vaučer važi

do 29.12.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: petak-ponedeljak 11h-20h, subota 11-18h
  • Kontakt telefon salona: 063/275791, 064/2030053

Slične ponude