2690 din za extra paket za mršavljanje-10 ručnih anticelulit masaža regije po izboru-stomak, noge, zadnjica/po 15min/+10 termina u infrared sauni/po 15 min-Four A-Labudovo Brdo!

8000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • extra paket za mršavljanje-10 ručnih anticelulit masaža regije po izboru-stomak,noge,zadnjica/po 15min/+10 termina u infrared sauni/po 15 min

Kad nema zdravlja, pamet ne znači ništa, umeće se ne vidi, snaga se ne može iskazati, a bogatstvo postaje beskorisno bez primenjene inteligencije. Ovako je govorio Herofilus 300 godina pre nove ere, i malo toga se do danas na tu temu promenilo... Zdravlje kao nepromenjiva vrednost Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čoveku, naročito u sportu. Lokalno delovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvnu i limfnu cirkulaciju usmeravajući je mehanički od periiferije prema srcu i indirektno nervnim putem. U masiranom području dolazi do vazodilatacije i do oslobađanja histamina te do ubrzane lokalne promene materije i brze resorpcije koje uzrokuju umor, kao i brže nestajanje edema i zglobnih otoka. Većina pokreta kod masaže uzrokuje povišenje mišičnog tonusa reflektornim putem, dok samo neki hvatovi, kao labavo treskanje ili valjanje, smanjuju tonus.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Jasmina Odlično

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS Four A

Nićifora Ninkovića 39, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 15.11.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Extra paket za mršavljanje-10 ručnih anticelulit masaža regije po izboru-stomak,noge,zadnjica/po 15min/+10 termina u infrared sauni/po 15 min!
  • Odmah po dobijanju vaučera pozvati salon na 069/4010011 radi zakazivanja termina!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u salon!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude