490 din za spa relax masažni tretman u trajanju od 70 min za oba pola (60 min relaks masaže celog tela uljem narandže za oba pola + 10 min masaža lica, vrata i dekoltea) u SL Samodiva74!

1000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • 60 min relaks masaže celog tela uljem narandže za oba pola
  • 10 min masaža lica, vrata i dekoltea

U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Vesna Divna saradnja. Hvala Vam
jelena Све је ок

Pitanja

Marko
1.10.2019. 18:07

Da li radi masazu maserka ili maser?

Kupoman

Marko, u pitanju je maserka. :)

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Samodiva74

Bačka 15k, Zemun,
061/100-96-13

Vaučer važi

do 15.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa relax masažni tretman u trajanju od 70 min za oba pola (60min relaks masaže celog tela uljem narandže za oba pola + 10 min masaža lica, vrata i dekoltea)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon salona: 061/100-96-13
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude