890 din za dve velike pizze Capriciosse (32 cm) - šunka , pečurke, kačkavalj, masline ili Margarite + dve porcije sladoleda (po 3 kugle) + gratis korišćenje otvorenog bazena - Compass - Ušće!

1440 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • dve velike pizze Capriciosse (32 cm) - šunka, pečurke, kačkavalj, masline ili Margarite 
  • dve porcije sladoleda (po 3 kugle) 
  • gratis korišćenje otvorenog bazena

Bilo da volimo da kuvamo ili ne, često nemamo vremena za spremanje kompletnog ručka - nabavljanje namirnica, sati provedeni u kuhinji teško se uklapaju u naš raspored, jer pored posla, sitnica koje radimo iz uživanja i hobija, za kuhinju ostane malo vremena.

Capricciosa je pica savšenog ukusa i mirisa koji će probuditi sva Vaša čula. Ista je veoma popularna u restoranima širom sveta. Sastojci ove pice su savršeno ukombinovani i zato je je Capricciosa najbolji izbor za sve one koje žele ukusan i kvalitetan obrok.

Posetite Compass River City brod hotel koji se nalazi u blizini centrа Beograda, usidren na obali reke Dunav, pored Velikog ratnog ostrva koje je zaštićeno kao prirodni rezervat. Nudimo vam mirаn i prijаtаn smeštаj u srcu srpske prestonice, uz pаnorаmski pogled nа svetsku bаštinu, Dunаv i prirodu, čime pružаmo nezаborаvno iskustvo za boravak i odmor.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 21)
Velibor Hrana odlicna, usluga takodje. Prijatan ambijent
Marko ambient

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hotel Compass

Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd
060/323-77-24

Vaučer važi

do 27.11.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: dve velike pizze Capriciosse (32 cm) - šunka,pečurke, kačkavalj,masline + dve porcije sladoleda(po 3 kugle) + gratis korišćenje otvorenog bazena
  • Obavezna je najava dolaska na broj telefona 060/323-77-24 ili poslati SMS poruku sa brojem vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/323-77-24
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite restoran najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude