2790 din za tretman mezoterapije sa iglom za područje podočnjaka na licu radi ublažavanja i otklanjanja-Ordinacija Leona Life! Tretman radi doktorka

3500 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman mezoterapije sa iglom za područje podočnjaka na licu radi ublažavanja i otklanjanja!

Ordinacija Leona life je mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, dermarolera, zatezanja i mnogih drugih, sada su dostupne za sve Vas. Takođe, na ovom mestu za Vas dostupno je mnoštvo neinvazivnih metoda za anticelulit terapiju, mršavljenje, preoblikovanje tela i lipolizu.

Tretmani koji se primenjuju u ovom centru pažljivo su birani u odnosu na efikasnost i neželjena dejstva da bi se postigla maksimalna dobrobit za pacijenta. Primenjuje se individualni pristup što znači da se nakon detaljnog pregleda biraju metode koje će dati najbolje rezultate. Tretmane lica i tela u ordinaciji Leona life izvodi sertifikovani lekar.

Lekarska ordinacija na Novom Beogradu koja u luksuznom i prijatnom ambijentu sa iskusnim timom lekara, pruža pacijentima mogućnost da uz pristupačne cene omoguće sebi kvalitetne preglede, dijagnostiku i spreče razvoj težih oboljenja.
Savremeni životni trendovi veoma pogoduju sve većem stepenu obolevanja od teških hroničnih oboljenja, tako da se broj novoobolelih iz dana u dan povećava posebno u razvijenijim zemljama, naročito među stanovnicima velegrada. Preventivni pregledi u cilju njihove rane detekcije pouzdan su način zaštite iz razloga što je stepen izlečenja i zaustavljanja procesa mnogostruko viši u početnim fazama bolesti.

Pored navednih pregleda moguće je uraditi kompletan sistematski pregled, davanje injekcija i infuzija, plasiranje urinarnog katetera, klizme, merenja krvnog pritiska, merenje šećera u krvi, pregled urina, pregled i ispiranje ušiju, previjanje i obrada rana, skidanje konaca.

 

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 75)
MAJA Sve
Mirjana Strucno, ljubazno i korektno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Leona Life

Gandijeva 3, Beograd
065/387-73-88

Vaučer važi

do 15.12.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman mezoterapije sa iglom za područje podočnjaka na licu radi ublažavanja i otklanjanja!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 065/387-73-88
  • Radno vreme: radnim danima od 09-21h, subotom od 09-21h, nedeljom: ne radimo.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude