2790 din za tretman mezoterapije sa iglom za područje podočnjaka na licu radi ublažavanja i otklanjanja-Ordinacija Leona Life! Tretman radi doktorka

3500 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman mezoterapije sa iglom za područje podočnjaka na licu radi ublažavanja i otklanjanja!

Ordinacija Leona life je mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, dermarolera, zatezanja i mnogih drugih, sada su dostupne za sve Vas. Takođe, na ovom mestu za Vas dostupno je mnoštvo neinvazivnih metoda za anticelulit terapiju, mršavljenje, preoblikovanje tela i lipolizu.

Tretmani koji se primenjuju u ovom centru pažljivo su birani u odnosu na efikasnost i neželjena dejstva da bi se postigla maksimalna dobrobit za pacijenta. Primenjuje se individualni pristup što znači da se nakon detaljnog pregleda biraju metode koje će dati najbolje rezultate. Tretmane lica i tela u ordinaciji Leona life izvodi sertifikovani lekar.

Lekarska ordinacija na Novom Beogradu koja u luksuznom i prijatnom ambijentu sa iskusnim timom lekara, pruža pacijentima mogućnost da uz pristupačne cene omoguće sebi kvalitetne preglede, dijagnostiku i spreče razvoj težih oboljenja.
Savremeni životni trendovi veoma pogoduju sve većem stepenu obolevanja od teških hroničnih oboljenja, tako da se broj novoobolelih iz dana u dan povećava posebno u razvijenijim zemljama, naročito među stanovnicima velegrada. Preventivni pregledi u cilju njihove rane detekcije pouzdan su način zaštite iz razloga što je stepen izlečenja i zaustavljanja procesa mnogostruko viši u početnim fazama bolesti.

Pored navednih pregleda moguće je uraditi kompletan sistematski pregled, davanje injekcija i infuzija, plasiranje urinarnog katetera, klizme, merenja krvnog pritiska, merenje šećera u krvi, pregled urina, pregled i ispiranje ušiju, previjanje i obrada rana, skidanje konaca.

 

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 72)
Mirjana Strucno, ljubazno i korektno.
Čarna doktorka mi je dodatno dala savete iako to nije bilo povezano sa tretmanom podmladjivanja krvnom plazmom Pravi doktor!Preporucujem!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Leona Life

Gandijeva 3, Beograd
065/387-73-88

Vaučer važi

do 31.5.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman mezoterapije sa iglom za područje podočnjaka na licu radi ublažavanja i otklanjanja!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 065/387-73-88
  • Radno vreme: radnim danima od 09-21h, subotom od 09-21h, nedeljom: ne radimo.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude