2800 din za 12 treninga u teretani sa ličnim trenerom + 12 termina u sauni u Wellness & Fitness klubu Saruna Zemun! Popust 51%!

5750 DIN
Ponuda je istekla

Treninzi sa ličnim trenerom se fokusiraju na spečificne potrebe, fizičke karakteristike i predispozicije svakog klijenta. U dogovoru sa trenerima definiše se program ishrane i vežbanja. Fokus je na vežbama koje će najbrže dovesti do balansirane definisanosti Vaših mišića uz topljenje masnih naslaga. Individualni treninzi imaju mnogobrojne prednosti: radite vežbe prilagođene onome što želite da postignete u vezi sa Vašim telom, neposredna komunikacija omogućava da saznate gde grešite, ukažete na napor i eventualne probleme i bolove u toku vežbi i naravno, imate uvek nekog pored sebe ko Vas motiviše da vežbate i da to radite kako treba! Uz stručni nadzor i uputstva trenera u prijatnom prostoru ovedite telo do savršenstva, i poboljšajte opšte stanje i raspoloženje! Ponuda obuhvata 12 treninga sa ličnim trenerom, a uz to dobijate i 12 termina u sauni!

U starom jezgru Zemuna (Ćukovac), na svega nekoliko minuta od pozorišta "Madlenijanum", između ulica Cara Dušana i Ugrinovačke, nalazi se wellness & fitness centar "Saruna Zemun". Otvoren je 2002. godine kao plod višegodišnjeg iskustva u sportu i rekreaciji bračnog para Maričić. Klub, smešten u prelepoj privatnoj kući, odiše prijatnom atmosferom, raspolaže vežbaonicama za trening, najkvalitetnijim spravama, saunom, vitamin-barom i klimatizacijom.

http://wellness-saruna.com/saruna-klubovi/zemun


Pitanja

Miljan
4.11.2012. 00:18
da li je ova ponuda iskljucivo za dame?
Kupoman
Miljane, nije! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Klub za fitnes i rekreaciju Saruna

Bregovita 33, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 6.12.2012.

Napomene

Slične ponude