1200 din za masažu himalajskim kamenjem za izvlačenje negativne energije i opuštanje za oba pola u trajanju od 60 min u SL TM Harmony - NBG - BLOK A!

4200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • masaža himalajskim kamenjem za izvlačenje negativne energije i za opuštanje za oba pola u trajanju od 60 min

Ovakav osećaj dugujemo jednim od hormona zadovoljstva koji nas stalno vraćaju na sto za masažu. Naše telo to traži od nas. Ovakvom masažom borimo se  protiv stresa i napetosti, nervoze, umora i potištenosti. 

Masaža je drevna veština lečenja i terapija koja potiče iz tradicionalne kineske medicine. Primenom raznih tipova masaže na određenim delovima tela, efikasno se postiže harmonizacija psihofizičkih funkcija i stanja organizma. Praksa stara oko hiljadu godina potvrdila je da masaža znatno pomaže kod upala, grčeva u mišićima, hiperplazije (prekomerni rast ćelija), fibroze i krvnog pritiska. Takođe, jača muskulaturu, poboljšava elastičnost i čvrstinu kože i utiče na pravilnu funkciju žlezda. Zbog toga je masaža jedan od najboljih načina za poboljšanje fizičkog i emocionalnog zdravlja, povećanja radne sposobnosti, relaksaciju i umanjenje stresa!

Obaveštavamo vas da je u najlepšem beogradskom naselju A blok, u Jurija Gagarina 20U, otvoren studio za negu tela TM Harmony. Na jednom mestu možete pronaći sve što je neophodno za vaš dobar izgled i bolje raspoloženje.

https://www.facebook.com/tmstudioharmony/?ref=py_c

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Aurora Usluga je vrhunska, osoblje preljubazno, prostor vanserijski.
zorica Sve- usluga, ambijent, tacnost, ljubaznost

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

TM Harmony

jurija Gagarina 20U, Beograd
065/577-88-00

Vaučer važi

do 23.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: masažu himalajskim kamenjem za izvlačenje negativne energije i opuštanje za oba pola u trajanju od 60 min
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 065/577-88-00
  • Radno vreme: pon-sub: 09-21h; nedeljom ne rade.
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude