750 din za laserski tretman epilacije pazuha - OPT SH, ND YAG laserom u salonu Skin Lab u Novom Sadu!

1500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • laserski tretman epilacije pazuha - OPT SH, ND YAG laserom

Dodir nečije nežne kože pamti se duže od svih glamuroznih haljina i štikli... Ako i na Vašem telu nekoliko upornih dlačica ne prestaje da Vam kvari harmoniju dodira, rešite ih se, ali ovog puta zauvek!

Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke, kao što je stomak. A iako nam se brijanje i depilacija čine pristupačnijim kao instant rešenje, epilacija je jedino trajna, pa nam se na duže staze odlazak na par tretmana epilacije ipak pokaže kao isplativije.

Regija stomaka je takva da se dlačice pojavljuju izuzetno velikom brzinom, te ih moramo brijati ili depilirati redovno . Ipak, što ih češće brijamo, dlačice su upornije i jače, pa ako ste za proređivanje ili čak njihovo trajno uklanjanje, pravo je vreme da to učinite sada, jer smo vam našli i odlične stručnjake i odličnu cenu, i trajnu epilaciju stomaka kod žena.

Skin Lab beauty centar u Novom Sadu na Bulevaru Oslobođenja 155 nudi vam širok asortiman usluga. Usluge koje nudimo su kavitacija, RTL tretmani, laserska epilacija za muškarce i žene, laserski tretmani lica, lasersko uklanjanje tetovaža, nega lica tajlandskim preparatima, Thalgo tretmani lica i tela, anticelulit programi, vacuslim 48, masaže i drugo.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 5)
Tamara Prijatan ambijent. Devojka koja me je sačekala bila je veoma ljubazna i profesionalna. Moje preporuke za ovaj tretman u SkinLab-u.
Snežana Ljubaznost, srdačnost, posvećenost, ma sve mi se svidelo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SkinLab Beauty Centar

Bulevar Oslobođenja 155, Novi Sad
065/8554-399

Vaučer važi

do 18.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: laserski tretman epilacije pazuha - OPT Sh, ND YAG laserom
  • Obavezno je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 065/8554-399
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude