520 din za epilaciju male regije (laserska epilacija) nausnica laserima najnovije tehnologije OPT SHR ND:YAG u salonu Skin Lab!

1000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • epilacija male regije (laserska epilacija) nausnica laserima najnovije tehnologije OPT SHR ND:YAG

Skin Lab beauty centar u Novom Sadu na Bulevaru Oslobođenja 155 nudi vam širok asortiman usluga. Usluge koje nudimo su kavitacija, RTL tretmani, laserska epilacija za muškarce i žene, laserski tretmani lica, lasersko uklanjanje tetovaža, nega lica tajlandskim preparatima, Thalgo tretmani lica i tela, anticelulit programi, vacuslim 48, masaže i drugo.

Bez bola!
Tradicionalne metode visokog zagrevanja efikasno podižu temperaturu područja korena, bulbusa i okolnog tkiva na terapeutsku, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih delova tela. Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina.Sa oštećenjem korena dlake usporava se i njen rast. Nakon tretmana potrebno je izbegavati nanošenje hemijskih supstanci direktno na kožu ( kreme, dezodoransi, parfemi, maske ), prati kožu samo blagim sapunom i ne iritirati tretirano područje 24 sata nakon epilacije.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Tamara Prijatan ambijent. Devojka koja me je sačekala bila je veoma ljubazna i profesionalna. Moje preporuke za ovaj tretman u SkinLab-u.
Snežana Ljubaznost, srdačnost, posvećenost, ma sve mi se svidelo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SkinLab Beauty Centar

Bulevar Oslobođenja 155, Novi Sad
065/8554-399

Vaučer važi

do 20.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Epilacija male regije (laserska epilacija) nausnica laserima najnovije tehnologije OPT SHR ND:YAG!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon salona: 065/8554-399
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude