290 din za Decoupage radionicu u Edukativnom centru Artefakt! Naučite tehniku oslikavanja predmeta i nameštaja! Popust 75%!

960 DIN
Ponuda je istekla

Pozivamo Vas da uronite u atmosferu kreativnosti, izbegnete dnevne rutine I možda dobijete novi hobi koji će vas oduševiti mnogo godina.

Decoupage je 18. vek likovna tehnika komponovanja isečaka papira na objektu, zajedno sa specijalnim efektima boja i lakova za stvaranje lepih dekorativnih predmeta. Pridružite se ovoj prijateljski, kreativnoj radionici i zadivite se na lepim predmetima koje možete kreirati.

Naučićete ne samo istoriju dekupaža nego I kakokako da napravite visoko dekorativne kompozicije. Pored toga, pokloni napravljeni svojim rukama, imaju posebnu energiju i uvek je lepo da dajemo i primamo! Na ovoj radionici ćete naučiti kako da ukrasite: - drvo, - keramiku, - staklo I druge materijale.

Radionice o dekupaž razvijaju: maštu , poboljšavaju motoriku, kreativnost..

Program obuhvata:

Jednodnevni kurs u trajanju od 2,5 školska časa. Polaznici sa sobom trebaju poneti predmet na koji će raditi a koji može biti keramika, drvo,staklo. Sav ostali materijal I boje su uračunate u cenu.

Svi polaznici kreativnih radionica  mogu postaviti svoje radove na sajtu www.dekupaztehnika.com, Svaki polaznik može imati svoju web stranicu sa savremenom galerijom, sa koje mogu obavljati prodaju i sl. Ova usluga je potpuno besplatna..

Polaznicima se dostavljaju skripte na email o tehnici, bojama...

Metodika:

Lako savladavanje dekupaž tehike. Polaznici će dekorisati svoj predmet  bojama, naučiće da lepe salvete  na više načina I zatim da svoj proizvod zaštite lakom.

Trajanje  kursa:  fond časova je 2,5 časa u trajanju od 135 min.(čas -45 min)

Raspored predavanja: Predavanja se održavaju svim danima nakon što se formira grupa od 8 polaznika. Termini za predavanja se određuju nakon formiranja grupe. Redovni termini predavanja su subotom u 09.30h.


Прикажи на већој мапи

Pitanja

Tanja
8.11.2015. 23:48
Sta podrazumeva ponuda? Samo taj prakticni cas ili i teorijske casove? Koliko ima teorijskih casova ukupno?
Kupoman
Tanja, ponuda se odnosi na jednu radionicu na kojoj se uče osnove ove tehnike. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Artefakt

Bulevar kralja Aleksandra 79, Beograd
065/ 4315 125

Vaučer važi

do 15.12.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Trajanje  kursa:  fond časova je 2,5 časa u trajanju od 135 min.(čas -45 min)
  • Raspored predavanja: Predavanja se održavaju svim danima nakon što se formira grupa od 8 polaznika. Termini za predavanja se određuju nakon formiranja grupe. Redovni termini predavanja su subotom u 09.30h.
  • Kontak telefon: 065/ 4315 125

Slične ponude