290 din za trajnu lasersku epilaciju nemačkim medicinskim-diodnim fokusiranim laserom (3 talasne dužine) malih regija po izboru (nausnice, podbardak, brada, zulufi, linija stomaka)!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • trajna laserska epilacija nemačkim medicinskim-diodnim fokusiranim laserom (3 talasne dužine) malih regija po izboru (nausnice, podbardak, brada, zulufi, linija stomaka)

Dodir nečije nežne kože pamti se duže od svih glamuroznih haljina i štikli... Ako i na Vašem telu nekoliko upornih dlačica ne prestaje da Vam kvari harmoniju dodira, rešite ih se, ali ovog puta zauvek!

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena, najčešće problematične regije su na prvom mestu lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh. Epilacija laserom u ovim regijama je vrlo poželjna jer su to mesta gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake - folikulitis, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži. Efikasan način da se izleči folikulitis i urastanje dlačica je upravo epilacija!

Poželjno je da pre prvog dolaska dođete neobrijani da bi se mogla tačno odrediti oblast koja se tretira, kao i tip kože i dlačica, te time odrediti parametri vašeg individualnog tretmana. Nakon brijanja i stavljanja zaštitnih naočara, procedura same epilacije se sastoji u tome da se prisloni glava aparata na kožu, prethodno namazanu ultrazvučnim gelom radi boljeg prijanjanja (glava ujedno i hladi kožu do -5 stepeni celzijusa, čime se takođe umanjuje osećaj bola prilikom impulsa) i da se metodično okidanjem impulsa prelazi definisana površina tela. Vremenska razlika između okidanja svetlosnog i električnog impulsa je nevidljiva za ljudsko oko. Tretman traje različito u zavisnosti od površine tela koji se epilira i od njegove osetljivosti. Nakon tretmana nanosi se krema za smirivanje kože.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 6)
Milada Ljubazno osoblje.
Danijela Ljubazni su, stručni i zanimljivi.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 30.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Trajna laserska epilacija nemačkim medicinskim-diodnim fokusiranim laserom (3 talasne dužine) malih regija po izboru (nausnice, podbardak, brada, zulufi, linija stomaka)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi maximalno dva vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/244-22-33; 066/532-14-41
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude