290 din za trajnu lasersku epilaciju nemačkim medicinskim-diodnim fokusiranim laserom (3 talasne dužine) malih regija po izboru (nausnice, podbardak, brada, zulufi, linija stomaka)!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • trajna laserska epilacija nemačkim medicinskim-diodnim fokusiranim laserom (3 talasne dužine) malih regija po izboru (nausnice, podbardak, brada, zulufi, linija stomaka)

Dodir nečije nežne kože pamti se duže od svih glamuroznih haljina i štikli... Ako i na Vašem telu nekoliko upornih dlačica ne prestaje da Vam kvari harmoniju dodira, rešite ih se, ali ovog puta zauvek!

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena, najčešće problematične regije su na prvom mestu lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh. Epilacija laserom u ovim regijama je vrlo poželjna jer su to mesta gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake - folikulitis, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži. Efikasan način da se izleči folikulitis i urastanje dlačica je upravo epilacija!

Poželjno je da pre prvog dolaska dođete neobrijani da bi se mogla tačno odrediti oblast koja se tretira, kao i tip kože i dlačica, te time odrediti parametri vašeg individualnog tretmana. Nakon brijanja i stavljanja zaštitnih naočara, procedura same epilacije se sastoji u tome da se prisloni glava aparata na kožu, prethodno namazanu ultrazvučnim gelom radi boljeg prijanjanja (glava ujedno i hladi kožu do -5 stepeni celzijusa, čime se takođe umanjuje osećaj bola prilikom impulsa) i da se metodično okidanjem impulsa prelazi definisana površina tela. Vremenska razlika između okidanja svetlosnog i električnog impulsa je nevidljiva za ljudsko oko. Tretman traje različito u zavisnosti od površine tela koji se epilira i od njegove osetljivosti. Nakon tretmana nanosi se krema za smirivanje kože.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 10)
Gordana Sve je super tretman, ljubazno osoblje!
Titina Profesionalni su, ljubazni, stručni, salon je prelep, prijatna atmosfera, tretman je za svaku preporuku. Posle prvog tretmana ultrazvučnom špatulom problem na licu je skoro nestao. Bezuspešno sam na drugim mestima pokušavala da rešim problem raznim skupljim tretmanima, oni su uspeli da urade ono što niko nije. Definitivno za svaku preporuku!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 30.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Trajna laserska epilacija nemačkim medicinskim-diodnim fokusiranim laserom (3 talasne dužine) malih regija po izboru (nausnice, podbardak, brada, zulufi, linija stomaka)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi maximalno dva vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/244-22-33; 066/532-14-41
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude