290 din za tretman ultrazvučnog čišećnja lica (čišćenje,piling,ultrazvučna mikrodermoabarazija,maska,krema) + gratis masaža lica u SL Amelie!

Kupi za 290 DIN
290 DIN 3000 DIN kupljeno 21 kupljeno Ponuda je istekla
90 %
290 din za tretman ultrazvučnog čišećnja lica (čišćenje,piling,ultrazvučna mikrodermoabarazija,maska,krema) + gratis masaža lica u SL Amelie!

U cenu je uključeno:

  • tretman ultrazvučnog čišećnja lica
  • gratis masaža lica

Znate još iz doba adolescencije i bubuljica da nema te šminke koja će kamuflirati akne i mitisere, nečistoće i fleke. Dubinska, kontinuirana i pravilna nega kože je jedini put do sjajne, zdrave i lepe kože. E ako je tako, imate rešenje u rukama! Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najbezbedniji, najugodniji i najdelotvirniji način čišćenja i rehidratacije koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti estetski problemi kože.

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica ili ultrazvučni piling je potpuno bezbolna procedura koja se sprovodi ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica. Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.

Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe. Nakon čišćenja kožu dubinski ishranjujemo hialuron antirid gelom sa visokom koncentracijom hialuronske kiseline čime koža postaje zategnuta, hidrirana i blistava. Finalni deo tretmana je peptid bioaktivna krema. Zbog svojih izuzetnih prirodnih sastojaka ova bioaktivna krema usporava proces starenja kože i podstiče sintezu kolagena, a kožu čini bolje toniranom, sjajnijom i prosvetljenom.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 73)

Vaučer važi

do 22.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman ultrazvučnog čišećnja lica + gratis masažu lica
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 064/26-89-552
  • Radno vreme: svakog dana od 09-20:00h.
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Pamelie
Bežanijska 2, Beograd
Beograd
064/268-95-52

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 2

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

10.1.2019 19:44:53

Teodora:

Postovani, uplacen je novac (status naloga: izvrsena transakcija). U delu *moje kupovine* nisam pronasla vaucer. Molim Vas za pomoc. Unapred zahvalna i srdacan pozdrav

10.1.2019 19:51:19

kupoman.rskupoman:

Teodora, od dana uplate potrebno je dva radna dana kako bismo evidentirali uplatu i poslali vam vaučer. Ukoliko vam je vaučer ranije potreban možete nam poslati dokaz o uplati i poslaćemo vam odmah vaučer. :-)

 

14.12.2018 23:21:04

Snežana:

Uplacen novac ,ali je iskljucen broj,prevaranti

15.12.2018 16:43:57

kupoman.rskupoman:

Snežana, proverićemo šta se dešava sa telefonom i svakako ćemo Vam javiti. :)