290 din za tretman ultrazvučnog čišećnja lica (čišćenje, piling, ultrazvučna mikrodermoabarazija, maska, krema) + gratis masaža lica u SL Amelie!

3000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman ultrazvučnog čišećnja lica
  • gratis masaža lica

Znate još iz doba adolescencije i bubuljica da nema te šminke koja će kamuflirati akne i mitisere, nečistoće i fleke. Dubinska, kontinuirana i pravilna nega kože je jedini put do sjajne, zdrave i lepe kože. E ako je tako, imate rešenje u rukama! Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najbezbedniji, najugodniji i najdelotvirniji način čišćenja i rehidratacije koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti estetski problemi kože.

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica ili ultrazvučni piling je potpuno bezbolna procedura koja se sprovodi ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica. Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.

Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe. Nakon čišćenja kožu dubinski ishranjujemo hialuron antirid gelom sa visokom koncentracijom hialuronske kiseline čime koža postaje zategnuta, hidrirana i blistava. Finalni deo tretmana je peptid bioaktivna krema. Zbog svojih izuzetnih prirodnih sastojaka ova bioaktivna krema usporava proces starenja kože i podstiče sintezu kolagena, a kožu čini bolje toniranom, sjajnijom i prosvetljenom.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 90)
Milos Sve po dogovoru. Ljubazno i profesionalno osoblje. Preporuka za Sanju i Miloša.
zlatko Odlicna usluga

Pitanja

Teodora
10.1.2019. 19:44

Postovani, uplacen je novac (status naloga: izvrsena transakcija). U delu *moje kupovine* nisam pronasla vaucer. Molim Vas za pomoc. Unapred zahvalna i srdacan pozdrav

Kupoman

Teodora, od dana uplate potrebno je dva radna dana kako bismo evidentirali uplatu i poslali vam vaučer. Ukoliko vam je vaučer ranije potreban možete nam poslati dokaz o uplati i poslaćemo vam odmah vaučer. :-)

 

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Pamelie

Bežanijska 2, Beograd
064/268-95-52

Vaučer važi

do 22.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman ultrazvučnog čišećnja lica + gratis masažu lica
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 064/26-89-552
  • Radno vreme: svakog dana od 09-20:00h.
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti

Slične ponude