290 din za zamenu zamenu letnje gume za zimsku sa balansiranjem i montažom + GRATIS pregled tehničke ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa u autoperionici MP! Popust 64%!

800 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdana usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazni radnici

Kupoman i autoperionica MP spremili su za sve savesne vozače fantastičnu ponudu! Zamenite sada Vaše letnje pneumatike jer dolazi nam loše vreme, a i obavezno je po zakonu! Neka i Vaš četvorotočkaš spreman dočeka zimu i sneg i led!

Uz zamenu guma dobijate i balansiranje istih što Vašu vožnju čini daleko bezbednijom i prijatnijom! Dobro balansirane gume su vrlo bitan faktor za udobnost u vožnji i duži vek trajanja guma. Neizbalansirane gume uzrokuju vibracije i podrhtavanja koja mogu dovesti do manje bezbedne vožnje, preuranjene ili nepravilne istrošenosti guma, te nepotrebnog trošenja amortizera i drugih delova Vašeg automobila, kao i prouzrokavati neudobniju vožnju i zamor vozača. Takođe, dobijate i pregled ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa!

U autoperionici "MP" možete osim zamene guma i balansiranja pronaći širok spektar usluga vezan za popravku i održavanje Vašeg automobila! Možete biti uvereni da automobil dajete u prave ruke jer Vam kvalitet garantuje dugogodišnje iskustvo u automehanici i stručno i ljubazno osoblje! Budite odgovorni prema sebi i drugim učesnicima u saobraćaju!


Pitanja

Darko
26.10.2014. 19:27
Svake godine se pored zamene guma nudi i GRATIS pregled tehničke ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa mada od toga nema ništa. Dobro vodite računa šta rade jer vam se može desiti da ne zašrafe dobro točak ili ne nameste ventil kako treba. Ja ih iz tog razloga zaobilazim u širokom luku!

Gde iskoristiti vaučer?

Autoperionica MP

Bežanijskih ilegalaca 13, Beograd
060/021-8000

Vaučer važi

do 26.11.2014.

Napomene

  • Nisu obavezne rezervacije pre dolaska!
  • Ponuda se odnosi na jednu gumu sa balansiranjem!
  • Zimske gume obezbeđujete Vi!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 8:00 do 19:30, nedeljom od 08:00 do 18:00
  • Kontakt telefon autoperionice: 060/021-8000

Slične ponude