290 din za zamenu zimske gume sa balansiranjem i montažom + GRATIS pregled tehničke ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa u autoperionici MP! Popust 64%!

800 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdana usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazni radnici

Kupoman i autoperionica MP spremili su za sve savesne vozače fantastičnu ponudu! Uz zamenu guma dobijate i balansiranje istih što Vašu vožnju čini daleko bezbednijom i prijatnijom! Dobro balansirane gume su vrlo bitan faktor za udobnost u vožnji i duži vek trajanja guma. Neizbalansirane gume uzrokuju vibracije i podrhtavanja koja mogu dovesti do manje bezbedne vožnje, preuranjene ili nepravilne istrošenosti guma, te nepotrebnog trošenja amortizera i drugih delova Vašeg automobila, kao i prouzrokavati neudobniju vožnju i zamor vozača. Takođe, dobijate i pregled ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa!

U autoperionici "MP" možete osim zamene guma i balansiranja pronaći širok spektar usluga vezan za popravku i održavanje Vašeg automobila! Možete biti uvereni da automobil dajete u prave ruke jer Vam kvalitet garantuje dugogodišnje iskustvo u automehanici i stručno i ljubazno osoblje! Budite odgovorni prema sebi i drugim učesnicima u saobraćaju!


Pitanja

Tea
12.5.2014. 23:01

Da li moze zamena letnjih za letnje gume (menjam gume zbog losih sara)?

Kupoman

Tea, može i tako. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Autoperionica MP

Bežanijskih ilegalaca 13, Beograd
060/021-8000

Vaučer važi

do 30.5.2014.

Napomene

  • Nisu obavezne rezervacije pre dolaska!
  • Ponuda se odnosi na jednu gumu sa balansiranjem!
  • Nove gume obezbeđujete Vi!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 8:00 do 19:30, nedeljom od 08:00 do 18:00
  • Kontakt telefon autoperionice: 060/021-8000

Slične ponude