2900 din za BRENDIRANI dioptrijski okvir po izboru (Sweet Years/Enrico Coveri/Exte/Etro/Sting)+HMC/antireflex stakla + kontrola dioptrije + futrola sa krpicom u LUX Očnoj kući MONOKL na VRAČARU!

8000 DIN
Ponuda je istekla

2900 din za BRENDIRANI dioptrijski okvir po izboru (Sweet Years/Enrico Coveri/Exte/Etro/Sting) + HMC (antireflex stakla) + kontola dioptije + futrola sa krpicom u Očnoj kući MONOKL na Vračaru!

Ukoliko želite da promenite Vaš pogled na svet ovo je prava ponuda za to! "Kupoman" i očna kuća "Monokl" pripremili su za Vas ponudu koja ibuhvata dioptrijski ram po izboru + antireflex stakla (HMC) + kontrola dioptrije i futrolu sa krpicom!  Ponuda podrazumeva izradu i ugradnju  antirefleks stakla dioptrije do +/- 6 i cilindre do +/-2. Ova stakla imaju 12 slojeva zaštite! Možete da izaberete ram proverenih i kvalitenih svetskih robnih marki.

Pravilno i precizno određivanje dioptrije, pravovremeno otkrivanje problema i redovna kontrola stanja oka su ključni faktori za održavanje zdravlja Vaših očiju. U okviru prodajnog MONOKL objekta nalazi se ordinacija u kojoj možete da obavite sve vrste oftalmoloških pregleda i posavetujete se sa visokokvalifikovanim osobljem. Raspolažu i najsavremenijim aparatima oftalmološke tehnologije u koje se možete pouzdati. MONOKL u svojim maloprodajnim objektima sadrži radionice za servisiranje svih vrsta naočara i druge optičke opreme.Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za obradu i ugradnju korektivnih sočiva, u prilici su da Vam u najkraćem mogućem roku izađu u susret i izradre naočare po Vašoj potrebi i meri!

 


Pitanja

Marko
29.11.2015. 11:24
Da li moze da se vrsi korekcija ponude ukoliko jedno oko ima 2.0 a drugo 2.25 cilindri
Kupoman
Marko, molimo vas da pozovete osoblje optike da proverite da li možete da iskoristite vaučer ili je potrebna neka doplata. Ponuda obuhvata vrednost cilindra do 2.0.

Gde iskoristiti vaučer?

Monokl 2

Golsvordijeva 13,, Beograd
011/ 243-0449

Vaučer važi

do 21.12.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Antirefleks stakla su dioptrije do +/- 6, cilindri do +/-2.
  • Uz svaki vaučer dobijate gratis kutiju i krpica za čišćenje stakala!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 15:00
  • Golsvordijeva 13, Kontakt telefon: 011/ 243-0449

Slične ponude