2900 din za KURS ŠIVENJA u trajanju od dva meseca ili intenzivni kurs + SERTIFIKAT u kreativnoj radionici Bašta Slezove Boje! Popust 70%!

9800 DIN
Ponuda je istekla
2900 din za KURS ŠIVENJA u trajanju od dva meseca ili intenzivni + SERTIFIKAT u kreativnoj radionici Bašta Slezove Boje!
 
Kreiranje i šivenje je umetnost. Svaki čovek voli da je lepo obučen, nemojte biti uniformisani. Osmislite svoj model  i sašijte sami uz našu pomoć. Mi ćemo vam probuditi maštu i pomoći da  naučite sve što je potrebno. Za relativno kratko vreme savladaćete osnovna pravila i to na portabl kućnoj mašini koju svako od vas može imati. Ako budete zainteresovani za dalje školovanje može se raditi i na industrijskoj ravnostepajućoj mašini i endlarici. U našoj radionici možete dobiti i savete kako započeti samostalno ili udruženo biznis. Preko nas možete i izlagati svoje kreacije. 
 
Kreativna radionica BAŠTA SLEZOVE BOJE  postoji od 2009. god. Bavimo se  obrazovanjem omladine i odraslih.  Održavamo razne kurseve i druženja. KURSEVi jezika sa filolozima, kursevi šminkanja sa profesionalnim sminkerima, kurs šivenja - dizajna sa profesionalnim šnajderkama i dizajnerkama, kurs, masaža sa profesionalnim fizioterapeutima iz sveta sporta i fizijatrije.Takođe, tu su i ,kurs manekenstvo i šminka sa stilom oblačenja uz profesionalne stiliste i šminkere. Uskoro nas očekuje i kurs glume. Mnoge ideje i nove kurseve prihvatamo od naših članova , od kojih svako od vas može da postane. Kreativna radionica ima za cilj da okupi sve one koji žele da nauče puno toga, jer nikad se ne zna koji talent čuči u vama. Mi jesmo na neki način edukativni centar ali nismo tako registrovani, te mislim da se treba drzati onog sto jesmo u papirima. Očekujemo Vas!


Прикажи на већој мапи

Pitanja

sonja
18.2.2015. 23:42
Samo da potvrdim da sam dobro razumela: ne košta kurs 2900 din, samo je vaucer 2900 din, a tek ako njega imamo moguć je nam popust na kurs od 70%? :)
Kupoman
Sonja, ne, vaučer=cena kursa=2900 din. :) Ne doplaćuje se ništa, samo se kupuje vaučer od 2900 din. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kreativna radionica BAŠTA SLEZOVE BOJE

Šejkina 60b,, Beograd
063/ 8651 382 i 011/685 3421

Vaučer važi

do 7.4.2015.

Napomene

  • Ponuda podrazumeva: kurs šivenja + setifikat
  • Kurs traje dva meseca, subotom ili nedeljom (jednom nedeljno po dva sata)
  • intezivni kurs - od ponedeljak do nedelje u večernjim časovima
  • Potrebno je poneti materijal!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Zakazivanje termina se vrši svakoga dana od 10 do 18h
  • Broj telefona za informacije: 063/ 8651 382 i 011/685 3421
  • Rad u manjim grupama!

Slične ponude