2900 din za kurs WEB DIZAJNA ili kurs GRAFIČKOG DIZAJNA u Edukativnom centru GITA u centru Beograda! Popust 75%!

11500 DIN
Ponuda je istekla

Web dizajn i grafički dizajn u dobu moderne tehnologije predstavljaju neka od najprestižnijih zanimanja. Njihova primena može se naći u svim poljima poslovanja, pa su uvek tražena i veoma isplativa, a kako osim znanja i umeća podrazumevaju i kreativnost, ova zanimanja predstavljaju i pravo uživanje!

KURS WEB DIZAJNA

  •  Uvod u Photoshop, rad sa grafikom (maske, fiteri, gradienti, stilovi...), grafički formati, optimizacija grafike.
  • Pravila i principi web dizajna, uvod u Dreamweaver, osnove HTML strane, izrada prototipa sajta.
  • Struktura sajta, navigacija, tekst na sajtu, uvod u CSS, uvod u Java Script.
  • Izrada grafičkih elemenata, zaglavlje, dugmad, rad sa template.
  • Izbor domena i web hosting, uvod u Total Commander, postavljanje web prezentaciije na server.

 

Kurs Web design-a podrazumeva 10 termina (2 sedmice - pon, sre, petak, subota, nedelja)

 

KURS GRAFIČKOG DIZAJNA:

Savremeno društvo je nezamislivo bez grafičkog dizajna a kreativci u grafičkom dizajnu su se uvek cenili. Kreativnost sa dobrim poznavanjem alata za primenu te kreativnosti garantovano osigurava stalan prihod. Uz pomoć računara počnite da se samostalno bavite likovnim uređivanjem knjiga i časopisa, kalendara, promotivnih materijala, posetnica, plakata, osmišljavanjem vizualnog identiteta (dizajniranjem logotipa, memoranduma, vizit karti, koverti).

Program kursa Grafički dizajn ima za cilj da osposobi polaznika nakon kratkog teorijskog uvoda za praktičan rad sa softverskim programima koji se danas koriste u radu sa vektorskom i bitmap grafikom. 
Kurs Grafički dizajn se sastoji od obuke za tri programa: CorelDraw  i Adobe Photoshop. QuarkXpress Programi predstavljaju kompletno dizajnersko rešenje za pripremu štampe.
Polaznici će naučiti osnove rada sa navedenim aplikacijama, kao što je upoznavanje sa radnom površinom, crtanje objekata, obrada fotografije, grupisanje, transformacije, dimenzije, pozicioniranje, upoznavanje sa formatima fajlova, prelom knjiga, itd.
Po završetku ove obuke polaznici će biti osposobljeni da izrade kompletan korporativni identitet firme (logotip, memorandum, promotivni flajer, plakat, reklamu za časopis, bilbord, uzorak kataloga, knjigu, časopis). Prelom knjige, teksta, pripremu za štampu.


Kurs grafičkog dizajna obuhvata programe:

  • CorelDraw 
  • Adobe Photoshop
  • QuarkXpress 

U cenu kursa uračunata je obuka, skripte za Graficki dizajn, podrška putem e-mail-a, Teamweaver. Prednost kursa: Grafički dizajn je i u tome što je po ceni daleko povoljniji od svakog pojedinačnog kursa i predstavlja veliku uštedu.Fond časova: 20 časova u grupi, 10 termina po 2 casa.Trajanje časa: 45 min, Vremenski termin održavanja kursa: Polaznici će biti obavešteni o početku predavanja, nakon formiranja grupe.Nakon završetka kursa: Polaznicima je omogućeno polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.Predznanje: Za ovoj kurs neophodno je osnovno poznavanje Windows operativnog sistema.

RASPORED PREDAVANJA


1. Osnove Photoshop-a, radno okruženje, izbor alata, rad sa slikama, rad sa bojom, slojevi, efekti i stilovi, specijalni efekti, filteri, rad sa tekstom. Snimanje i exportovanje slika.
Ukupno: 6 časova
2. Upoznavanje sa programom CorelDraw, radno okruženje, osnovni koraci, rad sa objektima, tekst, specijalni efekti, rad sa bojama, Priprema za štampu.
Ukupno: 6 časova
3. Uvod u QuarkXpress, matične strane,podešavanje okruženja, rad sa tekstom, tabele, stilovi, rad sa slojevima, štampanje, PostScript.
Ukupno: 8 časova

http://www.facebook.com/pages/Edukativni-centar-GITA/321734281189297?sk=info


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

GITA

Vojvode Savatija 36, Beograd
011/344-9914, 060/1830-222

Vaučer važi

do 31.7.2014.

Napomene

  • Ponudom se podrazumeva: kurs web dizajna ili kurs grafičkog dizajna!
  • Za formiranje termina i raspoređivanje u grupe neophodno je da se javite centru po dobijanju vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon edukativnog centra: 011/344-9914, 060/1830-222

Slične ponude