2900 din za trajno lasersko izbeljivanje zuba (2 tretmana po sat vremena) u Laser centru VIVA! Gratis remineralizacija zuba i zaštita od karijesa! Popust 76%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Pripremili smo za Vas trajno lasersko beljenja zuba u Laser centru "VIVA" za samo 2900 din umesto 12000 din. Iskoristite popust od 76% i uštedite 9100 dinara! Na poklon ćete uz blistav osmeh dobiti i remineralizaciju zuba i zaštitu od karijesa! U Laser centru "VIVA" izbelite zube provereno bezbedno, bezbolno, trajno i sa garancijom!

Mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kafe, coca-cole, vina, alkohola, cigareta i lekova, a jako teško uklanjaju. Kada dođemo u određene godine, retko ko od nas ima sasvim bele i blistave zube. Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutelim zubima,  još uvek im možete vratiti belinu savremenom tehnikom svetlosnog izbeljivanja - u Laser centru "VIVA" izbeliće Vaše zube Opalescence gelom koji ne šteti vašim zubima, ne iritira desni i povećava zaštitu od karijesa jer sadrži Fluoride i Potassium Nitrate. Ceo proces je bezbedan i bezbolan a rezultati ostaju vidljivi više godina!

Laserska, odnosno svetlosna metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda, izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostećenja i pruža najbolje moguće rezultate koji traju godinama. Ovom metodom se podjednako izbeljuju zubi obe vilice, Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom, koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. Zubi se izbeljuju trajno, za razliku od bezperoksidnih metoda. U zavisnosti od ozbiljnosti mrlja, izbeljivanje laserom će izbeliti i najtamnije površine i to do 12 nijansi. Vaučer važi za komplet od 3 tretmana po 20 minuta izbeljivanja zuba prvi dan i 3 tretmana po 20 minuta drugi dan.

Laser centar "VIVA" je specijalizovan za pruzanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Sve tretmane obavljaju iskusni i školovani stomatolozi i kozmetičari. Vrhunska usluga i efekti tretmana najviše govore o njima! Dođite i uverite se i sami!

http://lasercentarviva.com


Pitanja

Nebojsa
14.11.2012. 15:32
Zvao sam centar mnogo puta danas u toku dana i moblini nije u funkciji a na fiksni se niko ne javlja?
Kupoman
Nebojša, broj je 063/123-2293 i sigurno je u funkciji. Možda su trenutni bili zauzeti. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bul. Mihaila Pupina 10i/vp63 (YU biznis centar), Beograd

Vaučer važi

do 15.12.2012.

Napomene

Slične ponude