2900 din za trajnu šminku obrva japanskom ili klasičnim metodom sa sertifikovanim Biorevolution bojama koju radi magistar umetnosti u studiju MASQUE na VRAČARU!

12000 DIN
Ponuda je istekla

2900 din za trajnu šminku obrva japanskom ili klasičnom metodom u novotvorenom lux studiju trajne šminke KELKOM u Krunskoj ulici!

Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva ili usana. Ova metoda pruža besprekoran i savršen svakodnevni make-up, ističe sve detalje i osobenosti lica, omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva i pruža osećaj konstantne lepote! Trajnom šminkom možete oblikovati Vaše obrve po ličnoj želji i u skladu s Vašom bojom očiju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promeniti pod uticajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama! Takođe, zahvaljujući tehnikama trajne šminke, iscrtavanjem linije se ispravlja asimetrija i postiže punoća usana, prirodni izgled ili se usne naglašavaju, zavisno od Vaših želja! Koriste se sterilne igle, same birate boju i ton, a oblik u dogovoru sa kozmetičarkom.Omogućite sebi osećaj sređenosti i potpune lepote baš svakoga dana!

Uspešnost tretmana trajne šminke, i broj korekcija, zavisi od tipa kože i nege nakon tretmana. Trajna šminka japanskom metodom nosi rizik izbacivanja pigmenta  od strane organizma, jer se aplikovanje vrši u kožu na manju dubinu, i nije pogodan za sve vrste kože. Stoga je rizik tretmana trajne šminke obostran.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio trajne šminke Masque

Krunska 40, Beograd
060 444 3648

Vaučer važi

do 15.12.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Korekcija nije uračunata u cenu kupona, radi se dve nedelje nakon tretmana i plaća u salonu u iznosu od 2900 dinara
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka, 10 - 19h
  • Kontakt telefon salona: 060 444 3648

Slične ponude