2900 din za za Slimming tretman - inovativni mezoterapijski koktel za tretiranje celulita (L-Carnitin, Cofein, Silicum, Rutin i Guarana) - Anahata na Vračaru!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U centru je uključeno:

  • slimmung tretman - inovativni  mezoterapijski koktel za tretiranje celulita (L-Carnitin, Cofein, Silicum, Rutin i Guarana)

Rešite se viška kilograma, masnih naslaga i celulita. Moćna kombinacija najnovijeg SLIMMING mezoterapijskog koktela, pomoći će vam da spremno dočekate leto i zablistate u punom sjaju.

SLIMMING TRETMAN - novi je i unapređeni mezoterapijski koktel za tretiranje celulita, lokalizovanih masnih naslaga i zatezanje kože. Nova, unapređena formula , kao aktivne sastojke, sadrži L-Carnitin, Cofein, Silicum, Rutin i Guaranu.L-Carnitin poznat je po svom blagotvornom dejstvu na ubrzanje metabolizma i sagorevanje masti, ubzava cirkulaciju i pogodno deluje na razgradnju triglicerida. Oslobađanjem slobodnih masnih kiselina iz adipocita blokira novo stvaranje i skladištenje masti u organizmu. Cofein i Guarana poznato blagotvorno dejstvo ispoljavaju na organizam ubrzavajući cirkulaciju, čime se masti brže sagorevaju. Na ovaj način ubrzano je uklanjanje toksina, masti i edema. Silicijum, poznat kao jedan od najjačih stimulatora fibroblasta, umanjuje bol, popravlja izgled kože. Stimuliše sintezu kolagena i elastina, smanjuje vidljivost celulita. Pored ovoga ima diuretičko dejstvo, povećava kapilarnu čvrstinu, smanjuje njihovu propustljivost, onemogućavajući dalje nakupljanje toksina i edema. Rutin je dokazan kao preparat u snižavanju nivoa lošeg holesterola. Ima ekstremno dobar efekat na zdravlje i funkciju krvnih sudova i arterija, poboljšavajući cirkulaciju krvi.

Ovaj mezoterapijski koktel pogodan je za lečenje svih stadijuma masnih naslaga i celulita.
 

https://www.facebook.com/anahatacentar/

www.anahata.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Anahata centar za balans i lepotu d.o.o

Vukice Mitrović 22, Beograd
060/75-55-399

Vaučer važi

do 10.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: slimming tretman - inovativni  mezoterapijski koktel za tretiranje celulita (L-Carnitin, Cofein, Silicum, Rutin i Guarana)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/75-55-399
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanja termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite centar najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude