2900 za kardiološki pregled lekara specijaliste + EKG srca + ultrazvuk srca + laboratorijska analiza u Domu zdravlja Clinicanova u centru Beograda! Popust 64%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

Bolesti srca i krvnih sudova glavni su uzrok oboljevanja i smrtnosti savremenog čoveka. Život savremenog čoveka obeležava stres, kao jedan od najbitnijih faktora rizika za nastanak bolesti. Uz ovo, treba dodati još i pušenje, sedantan način života, gojaznost, uzrokovanu nepravilnom ishranom, i naslednu komponentu. Sve ovo dovodi do nastanka koronarne bolesti, povišenog krvnog pritiska, srčanog i moždanog udara i dijabeta. Da bi na vreme sprečili nastanak kardiovaskularnih oboljenja, moramo preventivno delovati i eliminisati sve faktore rizika, a najbolji način za to je preventivni kardiološki pregled, koji treba da se uradi pre nego što se bolest ispolji.

Internistički kardiološki pregled treba uraditi jednom godišnje! Ovim pregledom dijagnostikuje se eventualno prisutno kardiološkog oboljenja (povišen krvni pritisak, angina pektoris, poremećaji srčanog ritma itd.) i procenjuje rizik od njegovog nastanka. Ovo je naročito važno za sve koji su u svojoj porodici imali nekoga ko je bolovao od srca. Preventivni pregled bi trebalo da urade i sve osobe koje planiraju da započnu rekreaciju ili bavljenje nekim sportom. Uz pregled, ova ponuda uključuje i Ekg srca i ultrazvuk srca! Ultrazvuk srca treba uraditi svim pacijentima koji imaju simptome angine pectoris ili su preboleli akutni infarkt miokarda, kao i pacijentima koji su imali neku hiruršku intervenciju na koronarnim krvnim sudovima . Ultrazvuk srca treba uraditi i pacijentima koji se brzo zamaraju i znaju za aritmiju srca. Po protokolu ultrazvuk srca se radi i kod svih pacijenata kod kojih je dijagnostikovana hipertenzija. Ovim pregledom gleda se kakva je pokretljivost pojedinih segmenata srčanog mišića na osnovu čega se zaključuje kakva je ishrana srčanog mišića, procenjuje snaga srčanog mišića,  veličina srčanih šupljina kao i prisustvo stranih masa u njima!

Uz to, ponuda uključuje i laboratorijsku analizu sledećih parametara:

  • urin
  • šećer,
  • lipidni status
  • holesterol
  • trigliceridi
  • krvna slika
  • sedimentacija

U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja Dom zdravlja "Clinicanova" pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji nacin utvrdili dijagnozu. U prostorijama Doma zdravlja je i laboratorija, koja u kratkom roku dolazi do rezultata i time ubrzava tretman. Veoma su ponosni na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom! Mislite o Vašem zdravlju, iskoristite popust od 61% i uz uštedu 4600 dinara prekontrolišite Vaše srce!

http://www.clinicanova.rs


Pitanja

Mina
6.12.2012. 12:01
Poštovani,da li ima šanse da Clinicanova uskoro ponovi ponudu koja je podrazumevala mamografiju, ultrazvuk dojki i palpatorni pregled grudi? Hvala unapred
Kupoman
Mina, možemo da izvršimo naknadnu rezervaciju za tebe ako želiš! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Dom zdravlja Clinicanova

Višegradska 26, Beograd
011/7151-777

Vaučer važi

do 26.12.2012.

Napomene

Slične ponude