299 din za manikir i parafinsko pakovanje ruku za nežan dodir u Filip Design Studiju!

900 DIN
Ponuda je istekla
299 din za manikir i parafinsko pakovanje ruku za nežan dodir u Filip Design Studiju! Parafinsko pakovanje u tretman u kozmetici kojim se na brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža ruku koje su stalno izložene hladnoći, vodi i drugim štetnim uticajima. Parafin u medicini pomaže u lečenju reumatičnih oboljenja, a u kozmetici se čist parafin obogaćen eteričnim uljima koristi za negu kože ruku. Pre nego se ruke upakuju u parafinske rukavice,  koža ruku se pripremi masažom izuzetno hranljivom kremom kako bi se svi hranljivi elementi ubacili duboko u kožu. Parafinsko pakovanje ruku namenjeno je intenzivnoj nezi i hidriranju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku, prija svima a posebno  osobama sa suvom i umornom kožom kao i osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama.
Parafinske rukavice su tretman u kozmetici kojim se na brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža ruku koje su stalno izložene hladnoći, vodi i drugim štetnim uticajima. Parafin u medicini pomaže u lečenju reumatičnih oboljenja, a u kozmetici se čist parafin obogaćen eteričnim uljima koristi za negu kože ruku. Pre nego se ruke upakuju u parafinske rukavice,  koža ruku se pripremi masažom izuzetno hranljivom kremom kako bi se svi hranljivi elementi ubacili duboko u kožu. 
 
Parafinsko pakovanje ruku namenjeno je intenzivnoj nezi i hidriranju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku, prija svima a posebno  osobama sa suvom i umornom kožom kao i osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. 
- See more at: http://www.kupondiler.rs/ponuda/2348/250-dinara-za-parafinsko-pakovanje-nogu-ruku-i-laktova/#sthash.CO73PF6k.dpuf

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008040014951&fref=ts

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Filip Design

Bulevar Jovana Dučića 17 (Novo Naselje), Novi Sad
061/218-1118

Vaučer važi

do 15.1.2016.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme:Pon-Sub 09-20h, Sub-Ned 09-17h
  • Kontakt telefon: 061/218-1118

Slične ponude