299 din za ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili ugradnju cirkona u ordinaciji Your smile! Popust 85%!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdani stomatolozi
Brzo zakazivanje
Višegodišnje iskustvo

Zubni plak i naslage koje se svakodnevno talože na zubima kroz vreme stvaraju zubni kamenac. Zubni kamenac ne samo da je vidljiv i nimalo privlačan, nego je izazivač karijesa, parodontopatije i neprijatnog daha. Skidanje zubnog kamenca bi moralo redovno da se obavlja, kako bi zubi ostali lepi i zdravi. Sam postupak je brz i bezbolan, a znači i više nego što možete da zamislite. Da bi se, nakon skidanja kamenca, izglačala površina zuba, na koju će novi kamenac teže prijanjati, potrebno je obaviti poliranje zuba. Poliranje zuba specijalnim pastama onemogućiće taloženje bakterija i plaka, čime ćete se zaštititi od karijesa i neprijatnih oboljenja desni. Nakon ovog tretmana, zubna površina postaje čista i glatka, a pritom ne nastaju nikakva oštećenja zubne gleđi. Postupci su brzi i jednostavni, a izuzetno značajni za lepotu i zdravlje zuba. Pored redovne i pravilne oralne higijene, to je svakako najmanje što možete da učinite za Vaš blistav osmeh. Ukoliko želite da dodatno ulepšate Vaš osmeh umesto uklanjanja kamenca možete da izaberete ugradnju cirkona.

Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba - smanjuje se nagomilavanje bakterija na zubima, sprečava se oštećenje gingive (meso koje se nalazi oko zuba), uklanja krvarenje iz gingive koje nastaje kao posledica nataloženog kamenca, vraća se gingivi prirodna boja, sprečava se povlačenje gingive i pojava neprijatnih senzacija (bola na hladno i toplo), rasklaćivanje, ispadanje zuba itd.

Ugradnja jednog cirkona- Ugradnja cirkona predstavlja estetski poduhvat! U ordinaciji Your Smile vrsimo ugradnju cirkona bez ostecenja I busenja zuba. Cirkon mozete skinuti kada god Vi to pozelite! Zub se vraca u stanje u kakvom je bio pre ugradnje cirkona.

http://www.facebook.com/pages/Your-Smile-Stomatoloska-Ordinacija/265920263497459


Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 99)
tena Sve!! Od ambijenta, preko strucnog doktora i njegovih saveta, i na kraju- sjajnih rezultata
jasmina Odlična usluga.

Pitanja

Ana
10.2.2017. 12:21

Niko se ne javlja dva dana na ponuđene brojeve telefona, sramota je postaviti ponudu ako nisu u ordinaciji, mogli su da pomere početak popusta...

Kupoman

Ana, verujemo da je neka trenutna gužva u pitanju i da će od ponedeljka biti sve u redu.:)

Gde iskoristiti vaučer?

Your Smile

Stojana Protića 53/5, Beograd
061/3109076, 064 3066772

Vaučer važi

do 6.4.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme ordinacije: ponedeljkom od 10:00 do 18:00, utorkom od 14:00 do 19:00, sredom od 11:00 do 14:00, četvrtkom i petkom od 11:00 do19:00
  • Kontakt telefoni ordinacije:  061/3109076, 064 3066772

Slične ponude