2990 din za 0.5 kubika punjenja usana Biopolimer filerima ili hijaluronom ili popunjavanje bora na licu u Estetik studiju OAZA u ZEMUNU!

11000 DIN
Ponuda je istekla

2990 din za (0.5c) kubika punjenja usana Biopolimer filerima ili hijaluronom ili popunjavanje bora na licu u Estetik studiju OAZA u ZEMUNU!

Najčešće korišćeni fileri su tzv. hijaluronski filer jer je to supstanca koju sadrži i naša koža ali tokom protoka godina, načina života i okolnosti u kojima živimo ili nas okružuju, se smanjuje pa, tako, naša koža postaje suvlja i sa vidljivim borama. Ovim filerima dajemo potporu kolagenskim vlaknima i organizam in vremenom apsorbuje kao. Jednom rečju, hijaluronskim filerima našoj koži nadoknađujemo izgubljenu količinu hijaluronske kiseline.Ako imate problem izraženih bora oko usana predlaže se njihovo popunjavanje upravo korišćenjem filera hijaluronske kiseline.Silikonski preparati ili Biopolimerni fileri su fileri kojima se postižu trajne izmene tretirane regije. Efekat ubrizgavanja je odmah vidljiv i trajan.

Pitanja

tamara
26.11.2015. 11:30
Ko vrsi tretman popunjavanja usana hijaluronom?Dr ili kozneticar?
Kupoman
Tamara, za sve dodatne informacije koje vas zanimaju molimo vas da pozovete salon: :)

Gde iskoristiti vaučer?

Estetik studio Oaza

Ševina 6, Zemun, Beograd
061/1450925

Vaučer važi

do 19.1.2016.

Napomene

  • Jedan kupon važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više kupona!
  • Potrebno je zakazivanje termina unapred na telefon: 061/1450925
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
  • Radno vreme: radnim danima od 10-20  sub od 10-15h

Slične ponude