2990 din za izbeljivanje zuba u Laser centru White Smile! Popust 83%!

18000 DIN
Ponuda je istekla

Neka Vaši zubi budu Vaš ponos i neka privlače svojom lepotom i blistavom belinom! Neka zablista Vaš biserni osmeh!To je jedna od prvih stvari koju ljudi primete kada Vas ugledaju, a često je i veoma bitan za Vaše samopouzdanje. Laser centar "White Smile" će Vam omogućiti to za samo 60 minuta uz popust od 83% i uštedu čak 15010 dinara po tretmanu!

Laserska metoda je revolucionarni sistem za beljenje zuba koji se već godinama koristi u zemljama SAD i zapadne Evrope.Tehnologija koja je potpuno sigurna i efikasna izbeljuje zube trenutno, ne prouzrokujući nikakva oštećenja. Koristeći svetlost i gel po jednom tretmanu dobija se efekat beljih zuba i do 8 nijansi po ustaljenom Vitinom ključu boja. Laser deluje u kombinaciji sa vodonik peroksid gelom koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa slobodne radikale kiseonika koji se vezuju za pigmente u dentinu i na taj način vrše diskoloraciju zuba. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli celu liniju osmeha obe vilice.

Laser centar "White Smile" je usko specijalizovan isključivo za lasersko izbeljivanje zuba. Koristi najsavremeniju opremu kao i materijale iz oblasti izbeljivanja zuba, a stručan tim se sastoji od više vrhunskih stomatologa u čijim rukama ćete biti bezbedni! Dozvolite im da ulepšaju i Vaš osmeh!

http://www.whitesmile.co.rs


Прикажи White Smile на већој мапи

Pitanja

Jasna
19.5.2012. 08:05
Iskreno se nadam da neko ima pozitivnija iskustva od Ivane, pošto sam i ja uplatila ovaj tretman. Katastrofalno je da budu takvi rezultati u ordinaciji usko specijalizovanoj za beljenje zuba!
Kupoman
Jasna, u laser centru kažu: "koristeći svetlost i gel po jednom tretmanu dobija se efekat beljih zuba i do 8 nijansi po ustaljenom Vitinom ključu boja. " :)

Gde iskoristiti vaučer?

White Smile

Zmaj Jovina 26, TC Lupus, Novi Sad
064/3036-097

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude