2990 din za noćenje za dvoje u apartmanima Lavanda i Žuta ruža ili 4300 din za noćenje za dvoje u apartmanu Baldahin + privatno korišćenje Spa bazena u noćnom terminu (1h) u Perli u Pančevu!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
4300 din za noćenje za dvoje u apartmanu BALDAHIN + SPA bazen!
8570 DIN
2990 din za noćenje za dvoje + SPA bazen!
6900 DIN
  • 2990 din za noćenje za dvoje u apartmanima "Lavanda" i "Žuta ruža" + privatno korišćenje Spa bazena u noćnom terminu (1h)
  • 4300 din za noćenje za dvoje u apartmanu "Baldahin" + privatno korišćenje Spa bazena u noćnom terminu (1h)

Kupanje u slanoj vodi poseban je doživljaj, ne samo zbog zabave i uživanja, već i iz zdravstevnih razloga. U okviru kompleksa "Perla" u Pančevu očekuje vas sav luksuz, od sjajnog, udobrnog i moderno opremljenog smeštaja, do bazena u kojima će vam slana voda dočarati pravi duh morskih predela! Zatvoreni Bazen, temperature 30stepeni, sauna, hidromasažeri,trim-kabinet, i bar .

Apartmani Perla su je od najlepši i najkomfornijiji apartmani u centru Pančeva  a u svom sadržaju između ostalog nude fantastičan SPA centar sa zatvorenim bazenom ,turbo dzet, saunom, mini teretanom, solarijum, masaže, slim up’ i još mnogo toga! Savršeno dizajniran i luksuzno opremljen, sa komfornim sobama i apartmanima.Pa zašto ne priuštiti sebi jedan ili vise dana odmora i razmaziti se bar na kratko! U miru i komforu, uz savršeno opuštanje, za dvoje po sjanoj ceni! Kupovinom vaučera dobijate noćenje za dve osobe u lux apartmanima,  besplatno korišćenje bazena u prepodnevnom terminu sa ostalim gostima od 9h do 15h. PLUS JEDAN SAT NOĆNOG TERMINA, samo za Vas ceo bazenski prostor u kome cete uzivati potpuno sami, korišćenje bazena sa slanom vodom turbo dzeta, saune i tuševa, baštenskih garnitura i ležaljki!

http://www.perla.co.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Perla

Vuka Karadžića 5, Pančevo
013/353-842 ili 013/344-546

Vaučer važi

do 21.3.2014.

Napomene

  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Ponuda važi od ponedeljka do petka!
  • Vaučeri se mogu spajati
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Vaučer od 2990 važi za noćenje za dve osobe u apartmanima "Lavanda" i "Žuta ruža" + 1h noćnog SPA bazena sa slanom vodom
  • Vaučer od 4300 važi za noćenje za dve osobe u apartmanu "Baldahin" + 1h noćnog SPA bazena sa slanom vodom
  • Kontakt telefon:  013/353-842 ili 013/344-546

Slične ponude