300 din za kartu za dečiju predstavu "Ivica i Marica" na Dečijoj sceni Akademije 28 na Slaviji! Termin predstave je 29.11. u 12h!

400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • karta za predstavu "Ivica i Marica"
Ivica i Marica
 
Predstava „Ivica i Marica“ rađena je po motivima popularne istoimene priče Braće Grim. U adaptaciji priče posebno smo vodili računa da predstava bude prilagođena i deci predškolskog uzrasta sa ciljem da se na šaljiv i maštovit način dočara priča, a da pritom niko ne biva uplašen – naročito ne najmlađi gledaoci.
 
Ivica i Marica bez straha i iz dečije radoznalosti ulaze u avanturu i tako odlaze dublje u šumu gde nailaze na kuću od čokolade. Međutim, miris slatkiša ih uvlači u veštičiju zamku, ali dve dečje pametne glavice uspevaju da nadmudre pomalo zaboravnu bakicu. Kroz interaktivnu glumačku igru deca postaju aktivni učesnici pozorišnog čina što samo izvođenje čini još uzbudljivijim za mališane.
 
Sadržaj ove interaktivne predstave razvija i podstiče dečju maštu i kreativnost. Svakako nam je cilj da deci, pored igre i kvalitetne zabave, pružimo i neka nova saznanja: šta znači laž a šta istina, kako da se izborimo sa iskušenjima, neprijatnim životnim situacijama i kako da shvatimo da su u životu najvažniji ljubav, prijateljstvo, istina i poštenje.
 
Neizostavni deo predstave je, naravno, muzika, tako da će deca, uz duhoviti tekst, moći da se zabave i uz prepoznatljive pesmice.
 
Uzrast: 3-9 god.
Trajanje: 45 min.
Igraju: Dejan Stojaković; Zlatija Ivanović; Sonja Knežević
 
Kostim i scenografija: Tanja Žiropađa
Tekst, režija, muzika i produkcija: Kreativni tim

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 24)
Dunja Јако енергична представа!
Gordana Уживање!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Akademija 28

Nemanjina 28, Beograd

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kartu za predstavu "Ivica i Marica"
  • Vaučer moraju imati i dete i roditelj!
  • Mesta nisu numerisana!
  • Termin predstave: 29.11 u 12h!
  • Sa sobom poneti odštampan vačer!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude