300 din za kartu za dečiju predstavu "Vile i Vilenjaci" na Sceni za decu Akademije 28 na Slaviji!Termin predstave je 13.02. u 12h!

400 DIN
Ponuda je istekla
U cenu je uključeno:
  • karta za dečiju predstavu  "Vile i Vilenjaci"  na Sceni za decu Akademije 28 na Slaviji

Pozorišna predstava Vile i Vilenjaci edukuje decu o ekologiji i zaštiti životne sredine. Učeći o ekologiji i zaštiti životne okoline deca stiču navike koje će primenjivati do kraja života. Ako se deca najmlađeg uzrasta nauče da poštuju i brinu o svetu u kome žive, o biljnim i životinjskim vrstama, zemljištu, vodi, vazduhu, oni će doprineti da se taj svet sačuva za buduće generacije.

Predstava Vile i vilenjaci je moderna bajka za decu u kome vile i vilenjaci uz pomoć devojčice Sanje i dece, pokušavaju da sačuvaju prirodu od posrnulog crnog vilenjaka Gare Garavog. On uništava i prlja planetu Zemlju. Vekovima nagovara i ljude i vilenjake  da zagađuju prirodu, vodu, vazduh, zemlju.

Gara je igrom slučaja, dobio novu moć da sve koje dotakne počnu da prljaju i zagađuju Zemlju. Zato je proglašeno vanredno stanje u Zemlji Vilenjaka, a Čarobno ogledalo kaže da jedino devojčica Sanja može da im pomogne. Vilenjak Njuškalo i Vila Vanda odlaze po devojčicu Sanju, i dovode je Čarobnim vozom u Vilingrad. Vilenjak Zvonko, Vila Aja Mandrago i Vilenjak Starac Mudri smišljaju plan kako da nadmudre Garu.

Za to vreme Gara je ukrao Plavu knjigu magija od vilenjaka kako bi video šta mu je potrebno za razgovor sa Zemljom. Treba mu krljušt Ribice Duginih boja, list Hodajućeg Drveta i pero Zlatne Ptice Zlatke. Nakon susreta sa svima njima, dolazi do devojčice Sanje. I taman kad je mislio da je uspeo u svom planu, Aja Mandrago ga iznenadi čarobnim napitkom. Gara uz pomoć vilenjaka Sanje i dece ponovo postaje beli vilenjak, a Sanja je porglašena za počasnog člana Zemlje vilenjaka.

Ova dinamična predstava, sa bogatom scenografijom, raskošnim kostimima, originalnom muzikom i koreografijama, daje odgovore na mnoga ekološka pitanja. A deca imaju priliku da kroz igru i zabavu steknu znanja o značaju očuvanja životne sredine i da se podsete zašto je važno da vole i čuvaju planetu Zemlju.

Tekst i režija:
Tatjana Milanov i Nikola Marković

Glumci:
Milena Božić
Ivan Kornović
Nikola Marković
Tatjana Milanov

Muzika:
Konstantin Acevski
Zoran Nestorović

Scenografija i lutke:
Tatjana Milanov

Kostim:
Tatjana Ružić i Biljana Jaćimović-Raičević

 

 

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 30)
Stefan Sve pohvale, super predstava i atmosfera 10/10
Stefan Sve pohvale, super predstava i atmosfera 10/10

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Scena za decu Akademije 28

Nemanjina 28, Beograd

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kartu za dečiju predstavu  "Vile i Vilenjaci" na Sceni za decu Akademije 28 na Slaviji
  • Termin predstave: 13.02. u 12h!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Sa sobom poneti odštampan vačer i dostaviti ga na ulazu!
  • Vaučer moraju imati i dete i roditelj!
  • Vaučeri se ne menjaju za karte, već su oni karte!
  • Mesta nisu numerisana!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude