300 din za kartu za predstavu "Škola za male detektive" na Dečijoj sceni Akademije 28 na Slaviji! Termin predstave je 31.10 u 17h!

400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • karta za predstavu "Škola za male detektive"
ŠKOLA ZA MALE DETEKTIVE
 
>>> Glavni junaci ove predstave su dečak Raša i devojčica Maša koji pohađaju školu za male detektive. Poslednjeg dana u školi Raša i Maša moraju da polože poslednji, ali ujedno i najvažniji ispit kako bi postali pravi detektivi. Dečak Raša, marljivo je radio tokom cele godine i spreman je za ispit. Međutim, devojčica Maša i nije bila toliko vredna…
 
>>> Kakve detektivske zadatke je našim junacima pripremio učitelj? Da li će se Rašin naporan rad isplatiti na kraju? Da li će Maša uspeti da položi ispit i da dobije diplomu pravog detektiva? I na kraju, da li će Raša i Maša moći sami da reše detektivske zagonetke ili će ipak morati da pomognu jedno drugom, ali i da traže pomoć od druge dece? Sve ovo i još mnogo više saznaćete ukoliko pogledate predstavu „Škola za male detektive“.
 
>>> Edukativna i interaktivna predstava „Škola za male detektive“ mališane animira kao nijedna druga! Predstava je osmišljena tako da tokom predstave deca iz publike izlaze na scenu i glumcima pomažu da savladaju sve izazove koji su pred njih postavljeni. Predstava ima za cilj da kod dece pobudi radoznalost i želju za učenjem, kao i da ih nauči koliko je timski rad važan.
 
Uzrast: 3-10
 
Trajanje: 45 min
 

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 7)
Slavica Brzo, lako, bez odlaska u pozoriste po prethodnu kupovinu karata. Postfin odlican izbor placanja.
Kristina Sve je bilo korektno, brzo, lako i povoljno

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Akademija 28

Nemanjina 28, Beograd

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kartu za predstavu "Škola za male detektive"
  • Vaučer moraju imati i dete i roditelj!
  • Mesta nisu numerisana!
  • Termin predstave: 31.10. u 17h!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Sa sobom poneti odštampan vačer!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude