3000 din za radiotalasno uklanjanje visećih bradavica do 10 promena u luksuznoj ordinaciji HOLIMED ESTETIK u Beogradu na vodi!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • radiotalasno uklanjanje visećih bradavica
  • do 10 promena

Postoji više načina za uklanjanje promena na koži i sluzokoži: hirurška intervencija, radiotalasna metoda, tečni azot, laseri, površna elektrokoagulacija, kiretiranje. Nakon radiotalasne hirurgije, na mestu intervencije formira se plitka, suva krasta. Proces zarastanja traje od 3 dana do 2 nedelje u zavisnosti od toga koja promena je tretirana. Kako bi oporavak kože bio kompletan, potrebno je pridržavati se lokalne terapije po uputstvu. Ožiljak koji ostaje nakon opadanja kraste je minimalan. Koža je na tom mestu svetlija i u narednih mesec dana je ne bi trebalo izlagati suncu. Vremenom će se boja kože na mestu intervencije izjednačiti sa bojom okolne kože.

Ordinacija Holimed Estetik se bavi estetskom i plastičnom hirurgijom, anti aging tretmanima, kvantnom medicinom, posebnim procedurama za gubljenje telesne težine, kao i oblikovanjem tela, odstranjivanjem mladeža, bora i fleka na koži, kao i uklanjanjem celulita. Iza ove priče nalaze se Dr Ljubiša Popović i njegove dve koleginice, Dr Biljana Stanojević, sertifikovana za antiage medicinu kod svetski priznatih eksperata za estetske procedure i Dr Vesna Aleksić, specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, koji nam otkrivaju sve tajne zdravlja i lepote.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

HOLIMED ESTETIK ordinacija za plastičnu hirurgiju, anti-aging i estetsku medicinu

Hercegovačka 21, stan 1403, spratXIV, Beograd

Vaučer važi

do 27.8.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Radiotalasno uklanjanje visećih bradavica do 10 promena u luksuznoj ordinaciji HOLIMED ESTETIK u Beogradu na vodi!
  • Nakon kupovine vaučera obavezno zakazati termin u ordinaciji!
  • Kontakt: 063/663-763, 011/749-56-76
  • Obavezno dostaviti odštampan vaučer!
  • Radno vreme: ponedeljak-petak od 10h-21h, subota i nedelja po zakazivanju
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete, na vreme obavestite ordinaciju inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude