3000 din za rejuvance tretman u studiju Neverland u bloku 45!

4000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Rejuvance tretman

Tehnika Rejuvance je manuelna metoda terapije lica, potpuno prirodna, koja preko delovanja na fiziologiju tela podstiče strukture lica da povrate svoju vitalnost. Izvodi se bez primene seruma, krema ili električnih stimulacija. To je nežan, ali veoma efektan “dodir”, koji podmlađuje i osvežava lice, a istovremeno dovodi do potpune relaksacije tela i intenzivnog osećanja dobrog raspoloženja koji su udruženi sa dobrim zdravljem. To je holistička tehnika koja deluje na telo, um i dušu. Rejuvance istovremeno utiče na sva tri nivoa, isto kao i bilo koji drugi metod komplementarne ili alternativne terapije.

 

Može se smatrati masažom lica koja podmlađuje, ali reč masaža je ne opisuje na najbolji način, zato što su pokreti koji se izvode u ovoj tehnici nežni i meki. Ovi specifični blagi pokreti deluju, jedan po jedan na meko tkivo lica, površno ili duboko, (kožu, vezivno tkivo, mišiće), obnavljaju normalan protok hranljivih materija, oslobađaju adhezije i vraćaju koži elastičnost, a mišićima tonus.

Preporučuje se serija od šest tretmana, na svaka dva – tri dana, ali rezultati će se videti već posle prvog tretmana: površne bore će nestati, a one dublje će se ublažiti, mišićima lica će se vratiti tonus, koža će izgledati svetlija i svežija. U svim tretmanima, jedan za drugim, tretiraće se sve strukture koje učestvuju u stvaranju izraza lica (vezivno tkivo, lice, vrat i dekolte) i poboljšanje će se stalno i postepeno uvećavati. Preporučeni tretmani održavanja (jednom mesečno ili jednom u dva meseca) neće samo sačuvati postignute rezultate, već će ih i poboljšati.  Pored estetkog efekta, Rejuvance tehnika ima efekat duboke relaksacije na celo telo. Posle tretmana koji traje oko 45 min., osećaćemo se i izgledati kao da smo se odmarali cele noći.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

NEVERLAND

Jurija Gagarina 227, lok 217, I sprat, blok 45, Beograd

Vaučer važi

do 12.4.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Rejuvance tretman u studiju Neverland u bloku 45!
  • Možete kupiti najviše 3 vaučera
  • Nakon kupovine vaučera obavezno zakazati tretman, kontakt: 0693107772
  • Radno vreme: Ponedeljak-Petak 10-20h, Subota:10-15h
  • Ukoliko ste sprečeni da dožete, na vreme pomerite zakazani tretman inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude