3100 din za PAKET BRISEVA + urin i urinokultura u poliklinici Labomedica!

7530 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • uretra (muškarci) ili Cerviks sa kandidom i VB sa kandidom (žene),
 • CMU,
  Trihomonas, Gonokok 
 • urin sa urinokulturom

Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac. Izdvajamo da rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice

Mikoplazme, a samim tim i ureaplazma, spadaju u najmanje bakterije koje mogu da opstanu bez domaćina i koje, za razliku od ostalih bakterija, nemaju ćelijski zid (kao virusi); umesto toga, one žive u drugim živim ćelijama i mogu da poprime različite oblike.

Odlikuje se velikom antigenskom razlikom uz mnoštvo serotipova, što praktično čini nemogućim uspostavljanje trajnog imuniteta. Zbog toga su ponovljene infekcije vrlo česta pojava. Naseljavanje genitalnog trakta ureaplazmom počinje obično nakon puberteta i potpuno zavisi od seksualne aktivnosti.

Ureaplazma se prvenstveno prenosi seksualnim putem. Ukoliko osoba ne zna da ima infekciju, ona će preći na partnera, pa će se uvek iznova prenositi s jednog na drugo. Ove bakterije mogu se naći i na vlažnim površinama (naročito na peškirima), u bazenima, saunama, kozmetičkim salonima, ali i na drugim predmetima za intimnu upotrebu, pa se infekcija može dobiti i kontaktnim putem.

Ureaplazma uglavnom ne pokazuje simptome, a ove bakterije mogu postati uzročnici infekcije ukoliko dođe do slabljenja imunog sistema.

Testiranje na ureaplazmu može se raditi mikrobiološkom kulturom ureaplazme ili drugim metodama (PCR testom na ureaplazmu, EIA testiranje). U našoj laboratoriji se nakon izolacije uzročnika dobija antibiogram sa 10 antibiotika. Uzorci se mogu uzeti vaginalnim brisom, cervikalnim brisom, uretralnim brisom, zatim uzorak sperme, telesne tečnosti ili tkiva sa biopsije. Kod dece se uzorak uzima drugačije.

https://www.labomedica.net/

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 58)
Jasmina Nista
Milena Profesionalni su i ljubazni

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Labomedica

Bulevar kralja Aleksandra 193A, Beograd

Vaučer važi

do 13.7.2024.

Napomene

 • Vaučer obuhvata:PAKET BRISEVA+urin i urinokultura u poliklinici Labomedica!
 • .Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u polikliniku!
 • Odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 066/11-12-16 radi zakazivanja termina!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Radno vreme: pon-pet: 07:00 - 20:00, sub 07:00-20:00
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude