3200 din za GINEKOLOŠKI EXTRA PAKET + TRI UZ pregleda + KKS (pregled, kolposkopija, ginekološki UZ, PAPA + VS + UZ abdomena + UZ štitaste + UZ donjeg dela stomaka + KKS + urin sa sedimentom) u poliklinici GRACIA MEDIKA!

22330 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

3200 din za GINEKOLOŠKI EXTRA PAKET+TRI UZ pregleda+KKS (pregled,kolposkopija,ginekološki UZ,PAPA+VS+UZ abdomena+UZ štitaste+UZ donjeg dela stomaka+KKS+urin sa sedimentom)u poliklinici GRACIA MEDIKA!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 324)
Jasmina Jako prijatna i ljubazna doktorka.
DRAGAN Ljubaznost zaposlenih, stručnost i strpljivost doktorke, pažljiv rad i susretljivost fizijatra.

Pitanja

Suzana
3.2.2018. 13:33

Da li kupon moze da iskoristi trudnica u 9. Mesecu trudnoće

Kupoman

Suzana, za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Millenium Medic kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 31.3.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefoni: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude