3200 din za sistematski pregled krvnih sudova celog tela za dame i muškarce (kolor dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu) sa specijalističkim nalazom u Gracia Medici!

14400 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uljučeno:

 • sistematski pregled krvnih sudova celog tela za dame i muškarce (kolor dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu) sa specijalističkim nalazom

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima opšte i estetske hirurgije, ginekologije, fizijatrije, kao i u oftalmologiji i svim granama Interne medicine (kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija, pulmologija, nefrologija…).Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 796)
Valentina Mihailovic Vec godinama posecujemo Graciu I mogu vam reci da su svi lekari izuzetno ljubazni I predani poslu. Svaka preporuka
Sonja Ljubaznos i posvećenos kojom se svi pregledi odrade.Zahvaljujem svima,

Pitanja

Biljana
28.3.2021. 07:42
Poštovanje, Koji je rok za kupovinu ovog paketa pošto ne piše, postoji samo rok za važenje vaučera. Možemo li birati dr?
Kupoman
Biljana, možete kupiti uslugu do 18.05.možete pozvati kliniku na br. tel. 011/3285-140; 060/4414-350 i proveriti kod kog lekara možete iskroistiti uslugu. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 18.6.2021.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: sistematski pregled krvnih sudova celog tela za dame i muškarce (kolor dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu) sa specijalističkim nalazom
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno je poneti odštapan vaučer sa sobom!
 • Odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 011/32-85-140; 060/44-14-350 radi zakazivanja pregleda!
 • Kontakt telefoni: 011/32-85-140; 060/44-14-350
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h.
 • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivost, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude