3200 din za vrtešku za krevetac - Žirafa Safari!

4800 DIN
Ponuda je istekla

Imati vrtešku koja privlači pažnju vaše bebe ima mnogo više koristi za njen razvoj nego što se čini na prvi pogled. Svi znamo da bebe mogu da umire vrteške koje se sporo kreću, a zabavljaju ih aktivnije vrteške.Da li ste znali da vrteške takođe pomažu u fizičkom razvoju, jačanju mišića i razvoju mozga?

Pomažu u razvoju važnih veština kao što su jačanje mišića očiju, poboljšanje kontrole glave, koordinacija ruku i očiju i razvoj prostorne svesti.
Ove veštine su ključne za opšti razvoj beba i koristiće im kako rastu.

Kada vaša beba posmatra vrtešku, njene oči prate kretanje, što jača mišiće očiju i pomaže im da se razvijaju na pravi način. Kako vaša beba stiče više kontrole nad glavom, počeće da okreće ili podiže glavu kako bi pratila pokrete vrteške, što dalje jača mišiće koji kontrolišu pokrete glave. Okvirno sa tri meseca starosti, beba će pokušavti da dohvati vrtešku rukama, time razvija koordinaciju ruku i očiju, što takođe pomaže u razvoju njenog prostornog rasuđivanja.

Proizvođač: PR Simli

https://www.facebook.com/SeemlToys

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SEEMLY TOYS

Bulevar Vojvode Mišića 10 ( zgrada Jugošped ), Beograd

Vaučer važi

do 18.4.2024.

Napomene

  • Nakon kupovine proizvoda javiti se na telefon: 0611513586
  • Kupljeni proizvod je moguće preuzeti lično ili poslati Post Expressom
  • Lično peuzimanje je moguće na adresi Bulevar Vojvode Mišića 10 ( zgrada Jugošped ), radnim danima od 13h do 17h uz obaveznu prethodnu najavu
  • Za iznose veće od 3500 din poštarina je besplatna!

Slične ponude